,

Erbakan: Belediyelerimizi rüşvet ve yolsuzluktan arındıracağız

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ErbakErbakan: Belediyelerimizi rüşvet ve yolsuzluktan arındıracağızan, "Yeniden Refahlı belediye başkanlarımız yolsuzluğu, israfı, rüşveti ortadan kaldıracak; belediyelerde lüks ve şatafata, adam kayırmaya, torpile, adaletsizliğe son verecekler. Milletimizle aralarına mesafe koymayacak, milletin efendisi değil milletin hizmetkarı olacak" dedi.

Erbakan: Belediyelerimizi rüşvet ve yolsuzluktan arındıracağız

Erbakan, partisinden Ağrı'nın Hamur Belediye Başkanı seçilen İsmet Aslan'ı ziyaret edip çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra gazetecilere, Yeniden Refah Partisi genel merkez heyeti olarak kazanmış oldukları belediye başkanlarına tebrik, millete de teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hamur Belediyesinin yanı sıra Eleşkirt ilçesine bağlı Yücekapı ve Yayladüzü beldelerini de ziyaret edeceklerini aktaran Erbakan, şöyle konuştu:

"İnşallah başkanlarımız, seçim sürecinde de sürekli ifade ettiğimiz gibi ahlaklı belediyecilik anlayışıyla milletimizin derdine derman olmak üzere hizmetlerini gerçekleştirecekler. Adaletle, ahlakla muamele yapacaklar, icraat yapacaklar. İnşallah belediyelerimizi hem rüşvetten, yolsuzluktan, suiistimalden arındıracak hem de aynı zamanda denk bütçeyi gerçekleştirerek, israfı önleyerek lükse, şatafata son vererek belediyelerimizi rüşvetten ve yolsuzluktan arındıracağımız gibi borç ve faizden de arındırmış olacaklar."

Programa, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcıları Suat Kılıç ve Mehmet Kaderli ile partililer katıldı.

 

Kaynak : DHA

İlişkili Haberler

Manşetler