BIST 100 9.002,33 %0.52 Dolar 34,19 %0.18 Euro 37,10 %0.12 Altın Gram 2.977,36 %0.78 Brent Petrol 74,72 %0.35 Bitcoin 67.931,01 %0.59
,
#KPSS

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 Sözleşmeli Personel Alacak

2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle (121) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 Sözleşmeli Personel Alacak

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden:

4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Üniversitem kin çeşitli birimlerinde bulunan akademik ve idari birimlere istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4, maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan Ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle (121) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

GENEL ve ARANAN ŞARTLAR

A) Başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde aşağıda belirtilen genel şartlar ile aranan şartları sağlamalıdır.

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
    Bu Kanun'un 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak.
    Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
    Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen sûreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, İhaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
    Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış olmak veya askerlik durumu ertelenmiş olmak.
    657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydryia görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı İle ilgili engeli bulunmamak.
    Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak.
    Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
    Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların Ek 6’nct maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.
    Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylar için aranan şartlar;

10.1.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10. maddesindeki şartları taşımak.

        Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.
        Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.
        Geçerlilik süresi dolmamış özel Güvenlik Kartına Sahip Olmak. [Sisteme eklenirken Ön ve Arka yüz birlikte yüklenecektir.)
        Adayların yirmi dört saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekânlarda çalışmasına engel durumu bulunmamak.
        Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (36 yaşından gün almamış olmak).
        Kadın adaylar için 155 cm erkek adaylar için 165 em'den kısa olmamak.
        Adayların boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15'ten fazla veya 15'ten az olan adaylar boy kilo şartını taşımadıklarından başvuruları geçersiz sayılacaktır (Örnek: 180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+15=95'ten fazla. 80-15=65'ten az olmaması gerekir).
    Destek Personeli kadrosuna başvuracak adaylar için aranan şartlar He yapılacak jş ve görevler;
        Kapalı mekanların ana girişleri dahil olmak üzere; sınıflar, laboratuvarlar, salonlar ve çalışma odaları ile ortak alanları süpürmek ve paspas yapmak.
        Katı atıkları ve geri dönüşüm materyallerini düzenli olarak toplamak.
        Pencere çerçeveleri, masa, raf, aydınlatma armatürleri, kalorifer petekleri, pervaz ve benzeri yerleri nemli bezle silmek.
        Günlük olarak tuvaletleri sabunlu ve dezenfektan bir malzeme ile yıkamak.
        Lavaboları sıvı temizleyici malzeme ile temizlemek,
        Aynaları ve muslukları ve pencere camlarını silmek.
        Pencere kena rı, kalor ifer üstü ve benze ri yerlerin tozun u al mak.
        Tuvaletleri temiz tutmak, kâğıt havlu ve sıvı sabun eksildikçe tamamlamak ve kontrol formunu paraflamak.
        Malzeme, demirbaş, makine-teçhizat vb. eşya veya yükleri taşımak, yükleme ve boşaltma İşlerini yapmak.
        Çevre düzenlemesi yapmak, çim biçmek, çiçek ve peyzaj bakımı, budama, sulama işlemlerini yürütmek.
        Görevlendirildikleri birimlerde yiyecek ve/veya İçecek servisi yapmak.
        Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.
        Görevlendirildikleri birimler ile ortak alanlarda yapılacak görev tanımlarına uygun olarak yöneticileri tarafından verilen diğer iş ve İşlemleri yürütmek.
        Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
        Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. 41 yaşından gün almamış olmak)
        İhtiyaç duyulması halinde İLO standartlarına aykırı olmamak üzere İşiyle ilgili olup olmamasına bakılmaksızın her türlü taşıma işleminin yapılması.


    657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/8 maddesi gereğince, sözleşmeli olarak İstihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. C) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuru m undan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

DJ   Başvuran adaylarda, ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) P94, ön lisans mezunlan için 2022 KPSS (8) P93 lisans mezunları için 2022 KPSS (8} P3 puanı esas alınacaktır

E)    Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar Içm Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" Hükümleri uygulanır.

F| Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

G) Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 3 (Üç) ay içinde feshedilecektir.

HJ DİĞER AÇIKLAMALAR VE ÖNEMLİ HUSUSLAR

    Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri feshedilecektir,
    idare ihtiyaca bağlı olarak görev yaptığı il içinde veya eğitim öğretimin verildiği farklı birim veya kurum içi görevlendirme yapma hakkına sahiptir,
    Adayların şartlarda belirtilen belge ve sertifikaların geçerlilik süresi dolmamış olması, İlgili belge ve sertifikaların tanzim tarihleri veya düzenlenme tarihlerinin olması, üzerinde yanıltıcı bilgi eksikliği olmaması ve İlgili sertifikaların ilanın Resmî Gazete 'de yayımlandığı tarihinden önce sahip olunulmast gerekmektedir. Bu nedenle üzerinde tarih bilgisi yer almayan (düzenieme/tanzim tarihi/eğitim tarihli belge veya sertifikalar kabul edilmeyecektir.

I) BASVU RU SEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Başvurular, elektronik ortamda e-Devlet üzerinden 22.07.2024(Saat: 12.30) -OS.08.2Ö24(Saat: 23.59) tarihleri arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı http3yris1calimkariycTkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden alınacaktır.

1-) Adaylar sadece tek bir unvan için ilan numarası belirterek başvuru yapacaklardır.

2-) Birden fazla ilan numarası ile başvuru yapıldığı takdirde bütün başvurulan geçersiz sayılacaktır.

3-) Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe ay kın beyanda bulunduğu veya başvurulan pozisyonun şartını taşımadığı sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

Jj İSTENİLEN BELGELER

    SGK uzun vade hizmet dökümü. (Talep edilen pozisyonlar için yüklenecektir.)
    Belgeler ve sertifikalar (Talep edilen pozisyonlar İçin yüklenecektir.)
    Temizlik Personeli için temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmadığına dair sağlık beyanı. (Başvuru Sırasında istenmeyecek Olup, Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenecektir.)
    İlanda belirtilen kadrolara başvuracak adaylar için tam teşekküllü devlet hastanelerinden veya devlet üniversitelerine bağlı hastanelerden alınacak sağlık raporu. (Başvuru Sırasında İstenmeyecek Olup, Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenecektir.)
    Belgeler, asıllannın ıslak İmzalı, doğrulanabilir veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge olması durumunda geçerli kabul edilecektir. Bu özellikleri taşımayan belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

K) BAŞVURU DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇ DUYURULMASI

    Atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin asil ve asil adayların 3 (Üç) katı kadar yedek aday listeleri. Adaylar sonuçlarını Kariyer Kapısı üzerinden ve ^%\ w sbu.edu.tr adresinden görebilecektir. Adaylara aynca bir tebligat yapılmayacaktır.
    Atanmaya hak kazanan adaylardan başvuran olmadığı, aranan şartlan taşımadığı sonradan tespit edildiği veya feragat elliği kadro için yedek adaylardan KPSS 2022 (B) grubu başan puanı dikkate alınarak sırasıyla yerleştirme yapılacaktır,
    Asıl ya da yedek listedeyken atanına sırası kendisine gelen adayın atanma hakkından vazgeçmesi durumunda "Feragat Dilekçesi" doldurması gerekmektedir.
    KPSS' de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmayacak olup pozisyon için belirtilen genel ve aranan şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye

alınmayacaktır.

    KPSS puanı eşil olan adaylardan yaşça büyük olan tercih edilecektir.
    Eksik veya yanlış beyanda bulunan veya yapmış olduğu beyanı belgelendircmeycn adayların başvurulan geçersiz sayılacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatılacak olup, ulamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir, bu kişilere Üniversitemiz tarafından bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile tazmin edilecektir.
    Adaylar 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu kapsamında Bilgi Edinme (Dilekçe ile) hakkına sahiptir. Dilekçe ve itirazlar sonuçların açıklanmasından itibaren Beş (5) iş günü içerisinde şahsen veya posta yoluyla Rektörlüğümüze ıslak imzalı bir şekilde yapılacak olup itirazlar kuruntumuz tarafından On (10) iş günü içinde sonuçlandın (ataktır. Posta yoluyla yapılacak olan dilekçe ve itirazların süresi içinde kuruntumuza ulaşmaması halinde ilgili dilekçe ve itirazlar işleme alınmayacaktır.
    Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, aynca tebligat yapılmayacaktır.

İLAN NUMARASI

UNVANI

GÖREV YAPACAĞI İL

MEZUNİYET

CİNSİYET

ADET

KPSS PUAN TÜRÜ

ARANILAN ŞARTLAR

Mühendis-1

Mühendis

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Mobil veya web uygulama geliştirme projelerinde 1 yıl ve özeri tecrübe sahibi olduğunu belgelemek.

Kütüphanecl-1

Kütüphaneci

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

3

2022 KPSS P3

Bilgi ve Belge Yönetimi, Kütüphanecilik. Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Büro-1

Büro

Personeli

Adana Tıp Fakültesi

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak,

Büro-2

Büro

Personeli

Erzurum Tıp Fakültesi

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak.

Büro-3

Büro Personeli

Bursa Tıp Fakültesi

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak.

Büro-4

Büro Personeli

İzmir Tıp Fakültesi

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak.

Büro-5

Büro Personeli

Ankara (Gülhane Diş Hekimliği) Fakültesi

Lisans

Erkek/Kadın

8

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak.

Büro-6

Büro Personelli

Ankara

Lisans

Erkek/Kadın

4

1 2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak.

Büro-7

Büro

Personel!

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

5

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak.

Büro-8

Büro Personeli

Ankara

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak. Temel Dokümantasyon Eğitimi, Etkili iletişim Stratejileri Eğitimi, KBRN Afetleri ve Olay Yeri Tıbbi Yönetimi Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro-9

Büro Personeli

İstanbul

Ön Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Ön lisans mezunu olmak, İstatiksel Süreç Kontrol Eğitimi, Personel Bordro ve Özlük İşleri Eğitimi, Yazılım Tabanlı Muhasebe Geliştirme ve Uyum Eğitimi, İnsan Kaynakları Elemanı Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro-10

Büro Personeli

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak. Bilgi ve Belge Yönetimi Eğitimi, SGK özlük İşleri Eğitimi, Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Muhasebe ve Finansman Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro-11

Büro Personeli

İstanbul

ön Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

ön lisans mezunu olmak. Yazılım Tabanlı Muhasebe Geliştirme ve Uyum Eğitimi, SPSS İle Veri Analizi Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Performans Değerlendirme Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Organizasyon Sorumlusu Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro-12

Büro Personeli

İstanbul

ön Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Radyo ve Televizyon Programcılığı ön lisans programından mezun olmak. Medya Okuryazarlığı Eğitimi, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk Eğitimi, Grafik ve Animasyon Eğitimi, Fotoğraf Çekimi ve Görsel Düzenleme Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro-13

Büro Personeli

Ankara

Ortaöğretim

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak, istatiksel Süreç Kontrol Eğitimi, Personel Bordro ve Özlük İşleri Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemleri Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Üst Düzey Yönetici Asistanı Yetiştirme sertifikalarına sahip olmak.

Büro-14

Büro Personeli

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak. Etkili Takım Çalışması Eğitimi, İstatiksel Süreç Kontrol Eğitimi, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Performans Yönetimi Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro-15

Büro Personeli

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak. Performans Değerlendirme Geliştirme ve Uyum Eğitimi, İstatiksel Süreç Kontrol Eğitimi, Personel Bordro ve özlük İşleri Eğitimi, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Büro 16

Büro Personeli

İstanbul

Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak. Bilgi Güvenliği Bilinçlendirme Eğitimi, Adli Kalem İşleri Eğitimi, Resmi işlemlerde Ticari Belgelerin Düzenlenmesi, Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Personel Bordro ve özlük İşleri Eğitimi sertifikalanna sahip olmak.

Sağlık Teknikeri-1

Sağlık Teknikeri

Ankara (Gülhane Diş Hekimliği) Fakültesi

ön lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Anestezi ön lisans programından mezun olmak.

Sağlık Teknikeri-2

Sağlık Teknikeri

Ankara (Gülhane Diş Hekimliği) Fakültesi

Ön lisans

Erkek/Kadın

8

2022 KPSS P93

Ağız ve Diş Sağlığı ön lisans programından mezun olmak.

Sağlık Teknikeri-3

Sağlık Teknikeri

Ankara (Gülhane Diş Hekimliği) Fakültesi

ön lisans

Erkek/Kadın

2

2022 KPSS P93

Diş Protez ön lisans programından mezun olmak.

Sağlık Teknikeri-4

Sağlık Teknikeri

Ankara

(Gülhane Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)

ön lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

İlk ve Adi Yardım ön lisans programından mezun olmak.

Diğer Teknik Hizmet Personeli - 1 (Kimyager)

Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager)

İstanbul (Validebağ Deneysel Tıp Araştırma ve Uygulama Merkezi)

Ön lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Kimya Teknolojisi ön lisans programından mezun olmak

Teknikerdi

Tekniker

İstanbul

Ön lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ön lisans programlarından birinden mezun olmak.

Tekniker-Z

Tekniker

İstanbul

Ön lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Elektrik ve Elektrik Teknolojisi ön lisans programından mezun olmak.

Teknik er-3

Tekniker

Ankara

Ön Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Gıda Teknolojisi, Gıda Bilimi vc Teknolojisi, Fermantasyon, Fermantasyon Teknikerliği ön lisans bölümlerinden birinden mezun olmak.

Tekniker-4 (Kadın)

Tekniker

İstanbul

Ön Lisans

Kadın

1

2022 KPSS P93

Grafik Tasarımı Bölümü ön lisans mezunu olmak. Karakter Modelleme ve Animasyon Geliştirme vc Uyum Eğitimi, Bilgisayar Destekli Baskı Tasarımı Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Eğitimi, Grafiksel Çizimler Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Tekniker-5

Tekniker

İstanbul

Ön Lisans

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P93

Biyeme di kal Cihaz Teknolojisi ön lisans programından mezun olmak.

Teknisyen*! (Erkek)

Teknisyen

Ankara

Ortaöğretim

Erkek

1

2022 KPSS P94

Ortaöğretim kurumlarinın Metal Teknolojisi alanından mezun olmak.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Kaynakçı Eğitimi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Metal Doğramacı Eğitimi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Metal Yüzeylerde Boyama Eğitimi, Gazaltı (MIG-MAG) Kaynağı Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Teknisyen-2

Teknisyen

İstanbul

Ortaöğretim

Erkek/Kadın

1

2022 KPSS P94

Ortaöğretim kurumlarinın Bilişim Teknolojileri alanından mezun olmak.

Teknisyen-3

(Erkek)

Teknisyen

Ankara

Ortaöğretim

Erkek

1

2022 KPSS P94

Ortaöğretim kurumlarinın Tesisat Teknolojisi ve Iklimlendirme alanından mezun olmak.

Teknisyeni

(Erkek)

Teknisyen

Ankara

Ortaöğretim

Erkek

1

2022 KPSS P94

Ortaöğretim kurumlarinın İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak.

Koruma ve Güvenlik-! (Erkek)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ankara

Ortaöğretim

Erkek

4

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak. Bu pozisyona ilişkin diğer koşullar, Genel ve Aranan şartlar (A. 10) kısmında belirtilmiştir.

Koruma ve

Güvenlik-2

(Erkek)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi

İstanbul

Ortaöğretim

Erkek

5

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak. Bu pozisyona ilişkin diğer koşullar, Genel ve Aranan şartlar (A. 10) kısmında belirtilmiştir.

Koruma ve

Güvcn'lik-3 (Kadın)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ankara

Lisans

Kadın

1

2022 KPSS P3

Lisans mezunu olmak. Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak, İş Yaşamında Etik Kurallar Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Protokol Kuralları Eğitimi, Güvenlik Danışmanlığı Eğitimi, Etkili İletişim Becerileri Eğitimi sertifikalarına sahip olmak. Bu pozisyona İlişkin diğer koşullar. Genel ve Aranan şartlar (A. 10) kısmında belirtilmiştir.

Destek Personeli-1 (Kadın)

Destek Personeli (Temizlik)

İstanbul

Ortaöğretim

Kadın

8

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Bu pozisyona ilişkin diğer şarlat ve çalışma koşulları, Genel ve Aranan şartlar (A. 11) kısmında belirtilmiştir.

Destek Personeli-2

(Erkek)

Destek Personeli (Temizlik)

İstanbul

Ortaöğretim

Erkek

13

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Bu pozisyona ilişkin diğer şarlat ve çalışma koşulları, Genel ve Aranan şartlar (A. 11) kısmında belirtilmiştir.

Destek Personeli-3 (Erkek)

Destek Personeli (Temizlik)

Ankara

Ortaöğretim

Erkek

18

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Bu pozisyona ilişkin diğer şarlat ve çalışma koşullan, Genel ve Aranan şartlar (A. 11) kısmında belirtilmiştir.

Destek Personeli-4 (Kadın)

Destek Personeli (Temizlik)

Ankara

Ortaöğretim

Kadın

13

2022 KPSSP94

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Bu pozisyona ilişkin diğer şarlat ve çalışma koşulları, Genel ve Aranan şartlar (A. 11) kısmında belirtilmiştir.

Destek Personeli-5 (Şoför-Erkek)

Destek Personeli (şoför)

Ankara

Ortaöğretim

Erkek

1

2022 KPSS P94

Lise ve dengi okul mezunu olmak.

En az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve SRC1 yeterlilik belgesine sahip olmak.

Destek Personeli-6 (Aşçı-Erkek)

Destek Personeli (AŞÇI)

Ankara

Ön Lisans

Erkek

1

2022 KPSS P93

Aşçılık Bölümü ön lisans mezunu olmak.

SGK hizmet dökümü ile belgelemek koşulu ile alanında en az iki yıl deneyimi bulunmak.

Destek Personeli-7 (Aşçı-Erkek)

Destek Personeli (A»)

İstanbul

Ön Lisans

Erkek

1

2022 KPSSP93

Aşçılık Bölümü ön lisans mezunu olmak.

SGK hizmet dökümü ile belgelemek koşulu ile alanında en az iki yıl deneyimi bulunmak.

 

6181/1-1

Kaynak : Resmi Gazete

İlişkili Haberler

Manşetler