,

Sayan’dan iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi

Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret eden CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası kararı verildi. Bu gelişme üzerine mağduriyet temelli bir tiyatro sahnelendi. Saraçhane’deki adaylık tiyatrosuna ilişkin bomba bir iddia ortaya atan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Aldığımız bir duyuma göre de Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi” ifadelerini kullandı.

Sayan’dan iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaretten aldığı 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası kararı muhalefetteki adaylık kavgasına yeni bir boyut kazandırdı.

Kararın açıklandığı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasını fırsat bilen İYİ Parti lideri Meral Akşener, İmamoğlu'nun yanına giderek adeta adayını ilan etti.

 

SARAÇHANE'DE ADAYLIK TİYATROSU

Her fırsatta aday olacağı yönünde sinyaller veren Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu'nun birlikte oynadığı adaylık tiyatrosunun ardından Almanya'dan apar topar Türkiye'ye döndü.

Ayağının tozuyla İmamoğlu'nun adaylığını veto eder nitelikte sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun 16 milyon İstanbulluya hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU'NDAN İSTİFASINI İSTEDİ

A Haber ekranlarına gelen Satır Arası Programı'na katlan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Saraçhane'deki adaylık tiyatrosuna ilişkin bomba bir iddia ortaya attı.

Savcı Sayan aldıkları bir duyuma dayandırarak Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nun istifasını istediğini söyledi.

Kaynak : Sabah Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler