,

Fatih Altaylı 'TOGG alırım' dedi, Varank tepki gösterdi

Gazeteci Fatih Altaylı bir mühendis arkadaşının TOGG ile ilgili deneyimlerini paylaşması sonrasında "TOGG alırım" dedi. Eski Bakan Mustafa Varank, Altaylı'ya tepki göstererek "Yeni sponsor arayışında" dedi.

Fatih Altaylı 'TOGG alırım' dedi, Varank tepki gösterdi

TOGG yönelik daha önceki mesafeli açıklamaları ile bilinen Fatih Altaylı bu kez, TOGG'u övdü. Altaylı "TOGG alırım. Bu sabah bir mühendis abimle konuştum, TOGG kullanmış bayılmış. Özellikle içi çok güzel. Ön tarafı komple led ekran. Bu kadar iyi led ekran emin olun ki Porsche’de yok. Çok şık yapmışlar. Son derece geniş, ferah, konforlu." dedi.

Bu paylaşımı alıntılayan eski Bakan Mustafa Varank, Altaylı'ya tepki göstererek "Opsiyonlu devam eden Ciner sponsorluğu yetmemiş olacak ki yeni sponsor arayışları başlamış…" dedi.

 

 

Temmuz ayında 627 adet Togg teslimatı yapıldı

Togg'dan yapılan açıklamada Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirildiği duyuruldu. Açıklamada toplam teslimat sayısının 1435'e ulaştığı bilgisi verildi.

Yerli otomobil Togg'un teslimatları aralıksız devam ediyor. Temmuz ayında talihlilere 627 adet Togg teslim edildiği açıklandı.

Yerli otomobilin bu teslimatla toplamda 1435 rakamına ulaşılarak Elektrikli C-Suv segmentinde pazar lideri konumunun sürdüğü bildirildi.

Açıklamada, "Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirerek toplamda 1435 adet #T10X’i kullanıcılarımızla buluşturduk. Elektrikli C-SUV segmentinde liderliğimizi pekiştirdik" denildi. 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler