,

Engin Pınarbaşlı yine 'kadro' dedi yine doğru çıkmadı

Sosyal medya fenomeni Engin Pınarbaşlı, geçen hafta ücretli öğretmenlere kadro verileceğini belirtmişti. Ancak bu haber de doğru çıkmadı

Engin Pınarbaşlı yine 'kadro' dedi yine doğru çıkmadı

2022 yılından bu yana ücretli öğretmenlere kadro verileceğini söyleyen sosyal medya fenomeni Engin Pınarbaşlı 25 Mart Cumartesi günü yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazartesi günü 3 müjde vereceğini bu müjdelerden birisinin ücretli öğretmenlere kadro hakkı olduğunu iddia etti.

Engin Pınarbaşlı'nın bu sosyal medya paylaşımı haber eksikliği olan bazı internet sitelerinde haber yapıldı ve çok büyük umut oluşturuldu.

Bir sosyal medya takipçisi Engin Pınarbaşlı'yı umut tacirliği yapmakla suçladı. Pınarbaşlı 26 Mart Pazar günü yeni bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

"Dün Paylaşımlarım üzerine BAZI Öğretmen'lerimiz tarafından Şahsımın Umut Tacirliği Yaptığı ifade ediliyor. Ben Asla Milletin Ne Umuduyla Ne Ümidiyle Oynamadım. 8 Aydır Ne Diyorsam bugüne kadar Rabbime Hamd Olsun ki Teker Teker Çıkmıştır.Bu şekilde Ağır Suçlanmayı Hak Etmiyorum"

Ancak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan bir kabine toplantı olmadı. Erdoğan Çarşamba günü partisinin grup toplantısında Bin madenci alınması, elektrikte yüzde 15 indirim gibi bazı müjdeler verdi. Ancak ücretli öğretmenlere kadro verilmesi bir müjde yer almadı.

- Engin Pınarbaşlı'nın müjdesi doğru çıkmadı

Pınarbaşlı'nın 25 Mart'ta yaptığı ve hızla yayılan paylaşımının önceki paylaşımları gibi doğru olmadığı görüldü. Ancak Pınarbaşlı sosyal medya hesabından hiçbir şey olmamış gibi paylaşımda bulunmaya devam etti.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler