,

TOGG adı bile yetti! Sarı sitede fabrika fiyatına akılalmaz ilanlar…

TOGG'un piyasaya çıkmasıyla birlikte kısa yoldan zenginlik isteyenlerin Sahibinden sitesindeki TOGG içerikli ilanları hayrete düşüyor. Satılık TOGG domainleri için fabrika kuracak paralar isteniyor...

TOGG adı bile yetti! Sarı sitede fabrika fiyatına akılalmaz ilanlar…

Türkiye’nin otomobili TOGG ‘sarı site’ olarak da anılan Sahibinden sitesinde yeni bir pazar oluşturdu.

TOGG ilk olarak geçtiğimiz nisan ayında üretim bandından inerek kamuoyuna tanıtıldı. Çekiliş sonucu ön sipariş hakkı da tanınan TOGG yepyeni konularla da gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz mayıs ayında 306 adet TOGG teslim edildi. TOGG aracını teslim alan bazı vatandaşlar, online platformlara ilan vermeye bile başlamıştı. Öyle ki Togg T10X V1 RWD standart menzil 953.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılırken bir ilan sitesinde TOGG’un 3 milyon 500 bin TL’ye satışa konulması infiale neden olmuştu. RTÜK çalışanı olduğu ortaya çıkan TOGG aracının sahibi hakkında kurum inceleme başlatılmıştı.

TOGG DOMAİN İLANLARI AĞIZLARI AÇIKTA BIRAKTI

TOGG teslimat süreçleri bir yandan devam ederken diğer yandan bazı piyasalar da hareketlendi. Sarı site Sahibinden’de TOGG almak için verilen ilginç ilanların yanı sıra TOGG konulu domain (alan adı) pazarı da fahiş fiyatlarla dikkat çekiyor.

TOGG, resmi internet sitesi togg.com.tr uzatısı üzerinden hizmet verirken Sahibinden başta olmak üzere çeşitli platformlarda önceden kayıt edilen TOGG domainleri satışa sunuluyor.

10 ila 20 dolar arasında değişen fiyatlarla kaydedilen domainler 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya çalışılıyor. Öyle ki içerisinde TOGG geçen bir domain için 50 milyon TL bile isteyen var.

Bilinçsizce kaydedilen bu tarz domainlerin herhangi bir karşılığının olmadığı söylenirken domain pazarının önde gelen brokerları bu tarz domainlerin çoğunu ‘çöp domain’ olarak nitelendiriyor. Satılması için atılan ilan başlıklarının bir etkisi olmazken söz konusu bu durumun sürdürülemez olduğunu söyleniyor.

Sahibinden’de içinde TOGG geçen domain ilanları ve fiyatları şöyle:

Bursa TOGG için domain
bursatoggyetkiliservis. com.tr 250 bin TL
TOGG bayi ve servisleri için domain
corumtogg. com 150 bin TL
TOGG için inanılmaz domain
toggbayiistanbul. com.tr 5.000.000 TL
TOGG Bayii (Satılık Domain)
toggbayii. com 1.954.675 TL
En Güzel Togg Alan adı
togg. com.tc 25.000.000 TL
TOGG 'un en değerli domaini satılıktır
toggdevices .com 3.750.000 TL
Global ve lokal olarak kullanılabilecek müthiş TOGG domain
toggdevices. com 55.000.000 TL

Milli Gazete

İlişkili Haberler

Manşetler