,

Zeki Demirkubuz Gazze duyarsızlığı eleştirisine küfürle cevap verdi

Gazze konusunda hiçbir açıklama yapmadığı için eleştirilen yönetmen Zeki Demirkubuz Yenişafak yazarı İsmail Kılıçaraslan'a küfürlü sözlerle yanıt verdi.

Zeki Demirkubuz Gazze duyarsızlığı eleştirisine küfürle cevap verdi

Yenişafak Gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan TVNET adlı televizyonda Gazze hakkında yarım bir cümle dahi kurmayan Zeki Dumurkubuz'a sert şekilde tepki göstermişti.

Kılıçaraslan, Demirkubuz hakkında "Dünyadaki herşeye duyarlı olan ama Gazze'deki bebeklerin ölümüne dair kendi etkileyebileceği kitleye yarım bir cümle dahi kurmayan Zekir Demirkubuz'la ilgili yapmamız gereken şudur. 15 Aralık'ta vizyona girecek filmi boykot edilmelidir" demişti. İsmail Kılıçaraslan ayrıca filmin korsanının izlenmesini tavsiye etmişti.

22 Aralık tarihinde yapılan bu eleştiriye bir süre yanıt vermeyen Zekir Demirkubuz dün akşam sosyal medya hesabından küfürlü bir paylaşımda bulundu.

Zeki Demirkubuz'un açıklaması:

İşte Demirkubuz'un, Gazze'yle ilgili hiçbir paylaşım yapmamasına yönünde yapılan eleştirilere verdiği cevap

İsmail Kılıçarslan'ın açıklaması

İsmail Kılıçaraslan, küfürlü sözlere, Demirkubuz'un ismini geçirmeden yanıt verdi. Hem TV'dem de köşe yazısında bu sözlere cevap vereceğini açıkladı. Kılıçaraslan "Hem yazıda hem televizyon programında cevap vereceğim tabii. Ayrıca hukuk önünde hakkımı da arayacağım ama şu kadarını da buradan söylemiş olayım: Demirkubuz, sinli kaflı öfke patlamasıyla benimle değil kendisiyle yüzleşiyor. Üzüldüm doğrusu." dedi.

 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler