,

Yeniçağ Gazetesi Haber Koordinatöründen hakaret: Hafızlık 'asalaklıktır'

Yeniçağ Gazetesi Haber Koordinatörü Fatih Ergin, hafızlar ve hafızlık makamına ilişkin skandal ifadeler kullandı. Hakaret içerikli ifadeler kullanan Ergin büyük tepki çekti.

Yeniçağ Gazetesi Haber Koordinatöründen hakaret: Hafızlık 'asalaklıktır'

Yeniçağ Gazetesi Haber Koordinatörü Fatih Ergin, İslam dininde çok önemli bir yere sahip olan hafızlık makamını hadsiz sözlerle hedef aldı. Kinini kusan Fatih Ergin’in skandal ifadelerine büyük tepki gösterilirken, gazete yönetiminin nasıl bir tavır alacağı ise merak ediliyor.

Yeniçağ Haber Koordinatörü Fatih Ergin sosyal medya platformu Twitter hesabından, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i ezberleyen hafızları ve hafızlık makamına hakaretlerde bulundu.

“Müftülükler hafızlık kursu inşaatına yardım topluyor, tarikatlar görkemli hafızlık icazet törenleri yapıyor. Hafızlık bu çağda neye yarıyor?” diyen Fatih Ergin hadsizliğini şu ifadelerle sürdürdü;

“Teknoloji çağında “hafızlık” asalaklık adaylığıdır. O çocuk bir şey üretip geçinemez! Derdiniz sevapsa cumaları SMA'lılara para toplayın!”

Fatih Ergin isimli nasipsiz, hafızlık yetiştirmenin “asalak yaratmak” olduğunu öne sürdü. Ergin, “Herkesin elinde cep telefonunun olduğu iletişim çağında hafız yetiştirmek, bir şey üretmeden toplumun sırtından geçinecek asalaklar yaratmaktır. Bu çocuklar insanlık için bir şey üretmeyecek, sadece tarikatların siyaset ve Diyanet'ten geçinme düzenini devam ettirmeye yarayacak!” dedi.

Fatih Ergin’in hakaretlerine büyük tepki gösterilirken Yeniçağ Gazetesi yönetiminin nasıl bir adım atacağı ise merak konusu oldu.

Gazeteden skandal ifadelerle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler