,

Mehmet Aslantuğ TİP'den milletvekili adayı oldu

Oyuncu Mehmet Aslantuğ'un TİP'e milletvekili adayı olduğu açıklandı. Erkan Baş, Aslantuğ'un adaylığına ilişkin "Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum. TİP senin kaptan" ifadelerini kaydetti.

Mehmet Aslantuğ TİP'den milletvekili adayı oldu

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) milletvekilliği adaylığı başvuruları önceki gün sona erdi. Daha önce aday adaylığı için TİP listelerinde yarışmak üzere Çorlu Tren Katliamı'nda 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz ile haber takibi esnasında öldürülen gazeteci Metin Göktepe’nin ablası Meryem Göktepe'nin de bulunduğu açıklanmıştı.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un da milletvekili adaylığı tekliflerini kabul ettiğini açıkladı.

'AHMET KAYA'YI CESURCA SAVUNMASIYLA HATIRLIYORUZ'

Baş, Aslantuğ’un adaylığını sosyal medya hesabından şu ifadeleri kaydederek duyurdu:

Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler