,

Görevden alınan İl MEM müdürü: Kendi şehrimde zulme maruz kaldım

Görevden alınan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kendi şehrimde zulme maruz kaldım" açıklamasında bulundu.

Görevden alınan İl MEM müdürü: Kendi şehrimde zulme maruz kaldım

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Battal Kanbay Cuma günü MEB tarafından görevden alınmıştı

Kanbay yerine ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Rizeli Hatice Özdemir atandı.

Başladığı görevinde önemli projelere imza atan, okulların yeniden yapımını ve yeni okul projelerinin Malatya’ya kazandırılması konusunda çalışmalar yürütün Battal Kanbay, eğitim yılı sonu bile beklenilmeden Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Türk Eğitim Sen: Her bir Battal’ın muhakkak bir hikayesi vardır.

Bu arada, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin ise sosyal medyasında ilginç bir paylaşım yaparak, Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına “Geçmişten bu güne bu topraklarda yaşayan her bir Battal’ın muhakkak bir hikayesi vardır. Dikkat edin bu hikaye destanlaşmasın!!!” şeklindeki ifadelerle tepki gösterdi.

- Battal Kanbay: Kendi şehrimde zulme maruz kaldım

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Battal Kanbay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Benim heveslerim kursağımda kalmakla ünlüdür.Bir buçuk sene kendi şehrimde zulme maruz kaldım. Üzgünüm hemde çok üzgün." açıklamalarından bulundu.

 

İlişkili Haberler

Manşetler