,
#Maaş Promosyonu

Polisler promosyon güncellemesi istiyor... Rekor sayıda Twit attılar 

Emniyet Genel Müdürlüğü personeli promosyon güncellemesi istiyor. Rekor sayıda twit atarak seslerini duyurmaya çalıştılar.

Polisler promosyon güncellemesi istiyor... Rekor sayıda Twit attılar 

Emniyet Genel Müdürlüğü daha önce yaptığı açıklamaya göre, 2022-2027 dönemini kapsayan 5 yıllık maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalandığı, promosyon ödemeleri 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlandı belirtilmişti. 

POLİSLER PROMOSYON GÜNCELLEMESİ İSTİYOR

Oluşan enflasyon rakamlarından dolayı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde çalışan yakllaşık 330 bin polis, promosyon ihalaesinin güncel şartlara göre yeniden yapılmasını istiyor.

Gazetememur.com olarak edindiğimiz bilgiye göre, Vakıfbank, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni bir teklif ile gttiği yönünde. Yapılan görüşmeler sonucunda Vakıfbank'ın 30 bin TL'lik bir rakamı teklif ettiği kamuoyuna yansımıştı. EGM de rakamı daha yukarı taşımak için görüşmelerini sürdürüyor.

Öte yandan Polisler, sosyal medyadan da promosyon ihalesinin güncellenmesi için kampanyalarına devam ediyor. Son yapılan kampanyada, Emniyet personeli 240 binden fazla twit atarak bir rekora imza attı. Promosyon görüşmelerinin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.


 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler