,

İnfaz koruma memurlarının özlük haklarında ilerleme olacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ülke TV'nin canlı yayınında infaz koruma memurlarının özlük hakkına ilişkin olarak "Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşerek bu çalışmaları yürütüyoruz. Bir mutabakat olduğunda da adımımızı atacağız." dedi.

İnfaz koruma memurlarının özlük haklarında ilerleme olacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ülke TV'nin dün yayımlanan canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Bozdağ, bakanlığın infaz koruma memurlarının özlük haklarını iyileştirmeye yönelik hazırlığı olduğunu belirterek, sorunları bir bütün olarak ele alıp çözmeyi planladıklarını söyledi. Bozdağ, "Bakanlığımız bir çalışma yürütüyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşerek bu çalışmaları yürütüyoruz. Bir mutabakat olduğunda da adımımızı atacağız. Özlük haklarında iyileştirmeyi yapacağız. İnşallah infaz koruma memurlarımızın özlük haklarında olumlu gelişmeleri hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Gazetememur.com Notu: 7. yargı paketi olarak hazırlanan kanun teklifi henüz TBMM'ye sunulmamıştır. Bozdağ'ın bu açıklamasına göre taslakta daha önce yer alan infaz koruma memurlarının özlük haklarına yönelik düzenlemede bir netlik bulunmuyor. Bir mutabakat olmaması halinde taslakta yer alan metin çıkarılacaktır.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler