,

Çevre ve Şehircilikte yönetim kademesi değişti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda iki bakan yardımcısı görevden alındı. Yeni bakan yardımcıları dışında TOKİ ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne de atamalar yapıldı.

Çevre ve Şehircilikte yönetim kademesi değişti

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla görevden alma ve atama kararları yayımlandı.

Buna göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Bakan Yardımcıları Vedad Gürgen ve Refik Tuzcuoğlu görevden alındı. Gürgen ve Tuzcoğlu’nun yerine TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve Burak Demiralp atandı. Burak Demiralp, Murat Kurum'un eski özel kalemi idi.

Karara göre TOKİ Başkanlığı’na Mustafa Levent Sungur, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne de Hakan Gedikli getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda görevden alınan isimlerin tamamı şu şekilde:

Bakanlıkta yapılan yeni atamalar da şu şekilde:

ADLİ TIP’TA ATAMA

Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar görevden alındı. Uçar’ın yerine ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bensiz atandı.

TOKAT VALİLİĞİ'NE BAKIRKÖY KAYMAKAMI KÖKLÜ ATANDI

Tokat Valiliğine, İstanbul-Bakırköy kaymakamı Abdullah Köklü atandı.

3 BAKANLIKTA BAŞMÜFETTİŞ ATAMALARI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, Esra Tuba Aydemir, Ferit Ezeroğlu, Fevzi Ünver, Aynur Genç, Mehmet Karahan ve Ufuk Yılmaz atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, Müfettiş Mesut Cemil İşler, Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, Müfettiş Muhammet Uğur Nuraloğlu, Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine ise Oğuz Serhat Akın atandı.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler