,
#Maaş Promosyonu

Adalet Bakanlığı çalışanları için promosyon anlaşması yapıldı

Adalet Bakanlığı çalışanları için promosyon anlaşması yapıldı. Gazetememur'un dile getirdiği gibi promosyon olarak 25 bin TL'de anlaşma yapıldı.

Adalet Bakanlığı çalışanları için promosyon anlaşması yapıldı

 

Yetkili sendika ile Vakıfbank arasında 2017 yılında imzalanan promosyon anlaşması gereğince Adalet Bakanlığı personeline 2021 yılında ortalama 850 ile 1000 TL civarında maaş promosyonu verilmişti.

Eski anlaşmanın geçerlilik süresi 1 Eylül'de sona ermektedir. Promosyon anlaşması adliyelerde, ceza infaz kurumlarında, icra dairelerinde, idari yargıda ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan 150 binden fazla memuru yakından ilgilendiriyor.

Bakanlık, Gazetememur'un dile getirdiği gibi 25 bin TL'de anlaşmaya vardı. 25 bin TL rakamını Gazetememur olarak açıklamıştık.

Bakanlığın yaptığı açıklama şu şekilde

 

Adalet Bakanlığı personelinin banka promosyon anlaşması rekor bir rakamla protokole bağlanmıştır.

Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19.08.2022 tarihinde yapılmıştır.

İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20.100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir.

Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22.08.2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25.000 TL olarak teklifini revize etmiştir.

Bu teklif üzerine ihale bu rakam üzerinden sonuçlandırılmıştır.

İhale sonucunda 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25.000 TL, 01.09.2022 - 01.10.2022 arasında tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın ilgili personellere ayrı ayrı ödenecektir.

Sürece katkılarından dolayı  Büro Memur Sendikası ile Koop-İş Sendikalarına ve Vakıfbank Genel Müdürü başta olmak üzere banka temsilcilerine teşekkür ediyoruz.

Milletimize adalet hizmetlerini sunmak için faaliyetlerini özveriyle sürdüren her bir personelimize banka promosyon anlaşmasıyla ödenecek olan rekor miktarın hayırlı olmasını dileriz.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler