BIST 100 9.946,34 %0,30 Dolar 35,21 %-0,03 Euro 36,69 %-0,40 Altın Gram 2.972,80 %0,32 Brent Petrol 73,84 %0,34 Bitcoin 95.464,20 %-3,01
,
#KPSS

Türkiye Şeker Fabrikaları 133 Sözleşmeli Personel Alacak

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında İstihdam Edilecek Sözleşmeli Mühendis, Mimar, Tekniker ve Teknisyenler Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği çerçevesinde, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında sözleşmeli statüde mühendis ve tekniker alımı yapılacaktır.

Türkiye Şeker Fabrikaları 133 Sözleşmeli Personel Alacak

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğünden:

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAV İLANI

SINAVA GİRİŞ ŞARTLARI:

399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

Aşağıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

ÖSYM tarafından 2024 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında aşağıdaki tabloda puan türleri başlığı altında belirlenen taban puanı almış olmak. Duyuruda belirtilen atama yapılacak pozisyon sayısının 5 katı kadar aday (adaylar en yüksek puandan sıralanacak olup son sıradaki aday ile eşit puana sahip olanlar dahil) “yazılı sınava” katılacaktır.

ÖĞRENİM ŞARTLARI

ATAMA YAPILACAK POZİSYON SAYISI

YAZILI SINAVA KATILACAK ADAY SAYISI

KPSS 2024 PUAN TÜRLERİ

KPSS TABAN PUAN

ATANACAĞI İL/İLÇE

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

2

2024 KPSSP3 puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 5 (beş) katına kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

P3

70

Ankara (2)

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

9

P3

70

Afyon (1)

Elazığ (1)

Balıkesir/Susurluk

(1)

Kars (1)

Kastamonu (1)

Konya/Ilgın (1)

Tokat/Turhal (1)

Van/Erciş (1)

Yozgat/Sorgun (1)

Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

1

2024 KPSSP3 puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 5 (beş) katına kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

P3

70

Ankara (1)

Kimya Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans programlarının birinden mezun olmak.

9

P3

70

Ağrı (3)

Kastamonu (1)

Konya/Ereğli (1)

Konya/Ilgın (1)

Malatya (1)

Uşak (1)

Van/Erciş (1)

Makine Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

13

P3

70

Ağrı (2)

Ankara (2)

Afyon (1)

Kars (1)

Konya/Ilgın (1)

Tokat/Turhal (2)

Uşak (1)

Yozgat/Sorgun (1)

Eskişehir (2)

Metalurji Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nano Mühendisliği, Nanoteknoloji Mühendisliği, Seramik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

1

P3

70

Eskişehir (1)

Üniversitelerin Ziraat Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı Ziraat Mühendisi diploması veren fakültelerin; Ziraat Ekonomisi, Zirai Ekonomi, Ziraat Makineleri, Tarım Ekonomisi, Tarım Bilimleri, Tarım Teknolojisi, Tarım Makineleri, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Mekanizasyon, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Kültür Teknik, Kültür Teknik ve Makine, Bitkisel Üretim, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Bahçe Bitkileri, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı, Bitki Koruma, Bitki Sağlığı, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Biyosistem Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak

25

2024 KPSSP93 puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 5 (beş) katına kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

P3

70

Ağrı (3)

Ankara (1) Balıkesir/Susurluk (2)

Burdur (3) Eskişehir (2)

Kars (2)

Kastamonu (1) Konya/Ereğli (2) Konya/Ilgın (2) Malatya (2) Van/Erciş (3) Yozgat/Sorgun (2)

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgi Güvenliği Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1

2024 KPSSP93 puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 5 (beş) katına kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

P93

70

Ankara (1)

İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

1

P93

70

Kastamonu (1)

Pancar Yetiştiriciliği ve Şeker Teknolojisi, Endüstriyel Bitkiler Yetiştiriciliği ve Değerlendirme, Endüstriyel Bitkiler Yetiştiriciliği, Tarla Bitkileri, Tarım Alet ve Makineleri, Tarım Makineleri, Tarımsal Mekanizasyon, Tarım (Açıköğretim), Tarım Teknolojisi, Sulama Teknolojisi, Tarımsal Sulama Teknikleri, Tarımsal Sulama Yönetimi, Bitki Koruma, Bahçe Ziraatı, Bitkisel Üretim, Bahçe Tarımı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

65

2024 KPSSP93 puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 5 (beş) katına kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

P93

70

Ağrı (5)

Ankara (8) Balıkesir/Susurluk (2)

Burdur (10)

Elazığ (2)

Eskişehir (7)

Kars (3)

Kastamonu (4) Konya/Ereğli (2) Konya/Ilgın (8) Malatya (4) Van/Erciş (3) Yozgat/Sorgun (7)

Makine önlisans programından mezun olmak.

6

P93

70

Ankara (2)

Afyon (1)

Eskişehir (2)

Tokat/Turhal (1)

1.4. Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış, muaf veya erteletmiş olma şartlarını taşımaları gerekmektedir.

1.5. Sağlık durumunun, Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etmeye elverişli olması ve görevini

yapmasına engel olabilecek hastalığı veya özrü bulunmamak.

Vardiyalı çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

Bu pozisyonlarda istihdam edilecek personelin tümü, atandıkları il/ilçe de sağlık özrü ve eş durumu haricinde en az üç (3) yıl süre ile görev yapmadan yer değişikliği isteğinde bulunamayacak olup adayların tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

Ziraat Mühendisi ve Tarım Teknikeri pozisyonları için B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kimya Mühendisi pozisyonu için en az C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikasına sahip olmak.

Tarım Teknikeri pozisyonuna atanacak adaylar, sözleşmeli tarım kapsamında Şirketimiz ile çiftçiler arasında her yıl akdedilen üretim sözleşmesi esaslarına göre şeker pancarı üretim sözleşmesi yapmak, tarla tetkik ve kontrolleri ile hasat döneminde pancar söküm işlerini sevk ve idare etmekle görevli olacaktır. Bu görevlerin her türlü arazi ve iklim şartlarında günün her saatinde (7 gün / 24 saat esasıyla) yapılması zorunlu olup söz konusu personel, fabrikaların, bölge şefliklerinin ve kantarların yer aldığı ekim alanları boyunca arazilerde yürüyerek gidilen yerlerde, kişisel ihtiyaçların her zaman karşılanamadığı durumlarda TÜRKŞEKER’in kritik görevlerini yerine getirecektir. Adayların tercih yaparken tüm bu hususları göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

SINAV BAŞVURUSU:

Giriş Sınavları için başvurular, 28.11.2024 - 8.12.2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek olup ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile süresi içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz.

Şahsen ve posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar, öğrenim durumları itibarıyla şartlarını taşıdığı ve ilan edilen farklı pozisyonlardan sadece 1 (bir) pozisyon ve 1 (bir) il/ilçe için başvuru yapabilecektir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılanlar tüm haklarını kaybederler, giriş sınavını kazanmaları halinde atamaları yapılmaz, bu durumun atamadan sonra ortaya çıkması halinde ise atama işlemi iptal edilir. Bunlar hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 5237 sayılı Kanun yönünden işlem yapılmak üzere yetkili mercilere suç duyurusunda bulunulur.

SINAV ŞEKLİ, KONULARI, TARİHİ VE YERİ:

3.1. Giriş Sınavları önce yazılı, ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak Ankara’da yapılacaktır. Sınavlar duyurulan yer, gün ve saatte başlatılır. Önceden saptanan sürede bitirilir. Giriş sınavı soruları aşağıda belirtilen konu gruplarından hazırlanır:

POZİSYON

SINAV KONULARI (50 SORU-5 ŞIKLI)

Bilgisayar Mühendisliği

Temel Network Konuları (TCP/IP, DNS, DHCP, VLAN, VPN ve ağ cihazları)

Windows ve Linux Sunucu Kurulum ve Yönetimi

Sanallaştırma Uygulamaları (Hyper-V, VMWare vs.)

Microsoft Active Directory Domain Yönetimi (Etki Alanı Yönetimi),

Microsoft Exchange Yönetimi, Mail Protokolleri ve Mail güvenliği

Genel Network sorunlarının tespiti, Switch, Modem, Router ve Access Point yapılandırma ve yönetimi

Elektrik- Elektronik Mühendisliği

Elektrik-Elektronik Mühendisliğine Giriş Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri Elektronik

Devre Analizi

Programlama

Elektromanyetik Alan Teorisi

Elektrik Makinaları

Güç Elektroniği

Endüstriyel Otomasyon

Enerji Dağıtımı

Enerji Sistemleri Mühendisliği

Enerji Verimliliği

Yenilenebilir Enerji

Termodinamiğin Temelleri ve Enerji Denklikleri

Kazanlar, Yakıtlar ve Yanma

Buhar Sistemleri ve Isı Yalıtımı

Statik

Kimya Mühendisliği

Temel Kimya Akışkanlar Mekaniği Termodinamik

Kütle ve Enerji Denklikleri

Organik Kimya

Isı Aktarımı

Makine Mühendisliği

Statik-Dinamik

Akışkanlar Mekaniği Termodinamik

Isı Transferi

Makine Elemanları

Malzeme Bilimi

Mukavemet

Teknik Resim

Metalurji Mühendisliği

Mekanik Metalurji

Döküm

Isıl İşlem

Metal Kaplama

Kaynak Metalurjisi

Korozyon ve Korozyondan Koruma

Metal Dışı Üretim

Temel Üretim Süreçleri

Malzeme Seçimi

Metalografi

Kalite Kontrol

Tahribatsız Muayene Yöntemleri

Ziraat Mühendisliği

Tarım Ekonomisi

Tarla Bitkileri

Bahçe Bitkileri

Bitki Koruma

Tarım Makinaları ve Teknolojileri (Tarımsal Mekanizasyon)

Tarımsal Yapılar ve Sulama (Kültürteknik)

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Bilgisayar Teknikeri

Temel Network Konuları (TCP/IP, DNS, DHCP, VLAN, VPN ve ağ cihazları)

Bilgisayar ve Network Donanımları

İşletim Sistemleri (Window, Linux, Mac OS) Kurulumu ve Yönetimi

Ofis yazılımları (Word, Excel, Power Point)

Genel Network sorunlarının tespiti, Switch, Modem, Router ve Access Point yapılandırma ve yönetimi

İnşaat Teknikeri

Beton

Betonarme

Betonarme Kalıpları

Betonarme Donatılar

Basit İnşaat Hesapları

Yapı İnce İşleri

Çelik Yapı Elemanları ve İmalatları

Yapı Duvarları, Boyları ve Sıvaları Temel İnşaat Teknolojisi

Makina Teknikeri

İmalat Yöntemleri Teknik Resim Malzeme Bilgisi Ölçme ve Kontrol Hidrolik-Pnömatik Kaynak Teknolojisi

Tarım Teknikeri

Tarım Ekonomisi

Tarla Bitkileri

Bahçe Bitkileri

Bitki Koruma

Tarım Makinaları ve Teknolojileri (Tarımsal Mekanizasyon)

Tarımsal Yapılar ve Sulama (Kültürteknik)

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

 

Giriş Sınavının yazılı bölümü; 28.12.2024 tarihinde Ankara’da yapılacak olup giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların isimleri, sınav yeri, saati ve sınava ilişkin diğer hususlar TÜRKŞEKER (https://www.turkseker.gov.tr/) resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

Ayrıca, adayların Sınava Giriş Belgesi olarak Kariyer Kapısı’nda sol menüde “Başvurularım” sayfasındaki bilgileri yazdırmaları ve sınav alanına getirmeleri gerekmektedir. Başvurularım sayfasındaki “Bilgiler” butonuna tıkladıktan sonra “Yazdır” butonuna tıklayarak başvuru bilgileri indirilebilmektedir. Adaylar Kariyer Kapısı’na başvuru sırasında son bir ay içerisinde çektirilmiş vesikalık fotoğraflı öz geçmişini sisteme yükleyecektir. İlanda yer alan fakültelere denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş, yurtiçi veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için, e-Devlet başvurusu sırasında "Diğer Belgeleriniz" aşaması altında bulunan "Denklik Belgesi" alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

Sözlü sınav yeri, tarihleri ve/veya değişiklik yapılması, TÜRKŞEKER (https://www.turkseker.gov.tr/) adresinde ilan edilir. Bu ilan tebligat hükmündedir.

DEĞERLENDİRME:

Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sözlü sınava alınamazlar.

Yazılı sınavın değerlendirmesi 100 tam puan üzerinden yapılır. Sınavda başarılı sayılabilmek için en az 65 puan almak gerekir.

Yazılı sınavda başarılı olan her bir meslekteki adaylar kendi içinde ayrı ayrı olmak üzere en yüksek puan alan adaydan başlanarak pozisyon sayısının 3 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. Son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sözlü sınava çağrılır.

Yazılı sınav sonuçları TÜRKŞEKER (https://www.turkseker.gov.tr/) internet adresinde yayımlanacaktır. Sözlü sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin bilgiler TÜRKŞEKER (https://www.turkseker.gov.tr/) internet adresinde duyurulacak olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Yazılı sınava katılan adaylar Kariyer Kapısı Platformu üzerinden sınav sonuçlarını görüntüleyebileceklerdir.

Sözlü sınavda adaylar;

Giriş sınavı ilanında belirtilen konular ve mesleki alan bilgisi ile birlikte Genel Müdürlüğün faaliyet alanıyla ilgili konular,

Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü,

Liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

ç) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,

Genel yetenek ve genel kültürü,

Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,

yönlerinden ayrı ayrı puan verilmek suretiyle değerlendirilir.

Adaylar, sınav kurulu tarafından (a) bendi için 50 (elli) puan, (b) (c) (ç) (d) ve (e) bentlerinde yazılı özelliklerin her biri için 10’ar (on) puan üzerinden değerlendirilir ve verilen puanlar ayrı ayrı tutanağa geçirilir.

Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için bu sınavda da alınan notun 65'ten aşağıda olmaması gerekir.

Giriş sınavı notu; KPSS puanı, yazılı sınav notu ile sözlü sınavın aritmetik ortalaması alınarak adayların nihai başarı puanını belirlenir. Bu aritmetik ortalamalara göre başarı sırası oluşturulur.

Sınavda başarı gösterenlerin sayısı pozisyon sayısından fazla olursa giriş sınavı notu üstün olanlar tercih edilir. Diğerleri için sınav sonuçları kazanılmış hak sayılmaz. İlan edilen pozisyon sayısı kadar aday asıl, bu sayının en fazla yarısı kadar aday da yedek olarak belirlenir. Hesaplanan yedek aday sayısının küsuratlı olması halinde bir üst tam sayı esas alınır. Asıl ve yedek listelerinde sıralama yapılırken adayların giriş sınavı puanının eşit olması halinde, yazılı puanı yüksek olan adaya, yazılı puanının eşit olması durumunda KPSS puanı yüksek olan adaya öncelik tanınır.

SINAV SONUÇLARININ İLANI VE ATAMA:

Sınav sonuçları, sınav kurulu tarafından tutanakla tespit edilir.

Sınav sonuçları ve atanmaya hak kazanan adaylar TÜRKŞEKER resmi internet adresinden (www.turkseker.gov.tr) üzerinden ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Ayrıca adaylar sonuç bilgilerine Kariyer Kapısı Platformu (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden ulaşabilecektir.

Sınavı kazanan adaylardan, ataması yapıldığı halde TÜRKŞEKER tarafından verilen süre içerisinde göreve başlamayan veya başlamayacağını yazılı olarak beyan edenlerin yerine, yedek listede yer alan adaylardan başarı sırasına göre atama yapılabilir.

TÜRKŞEKER, başarılı aday sayısı ilan edilen kontenjandan az olduğu takdirde sınav duyurusunda ilan edilenden daha az sayıda pozisyon alma hakkına sahiptir.

Giriş sınavında 65 ve üzerinde puan almış olmak, sıralamaya giremeyen adaylar için müktesep hak teşkil etmez. Başarı sırasına göre alınacak yedek listede yer alan adayların hakları, daha sonraki sınavlar için müktesep hak veya herhangi bir öncelik hakkı teşkil etmez.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Yazılı ve sözlü sınavlara itiraz, sınav sonuçlarının ilan gününden sonraki gün başlamak üzere 5 iş günü hafta içi mesai saatleri (08.30 - 17.30) içerisinde yapılır. Süresinden sonra yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir. İtiraz mercii Sınav Kuruludur. İtirazlar, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Personel Daire Başkanlığına yazılı olarak yapılacaktır. İtirazlar Sınav Kurulu tarafından incelenir ve 7 iş günü içinde sonuç Sınav Kurulu tarafından ilgiliye yazılı olarak bildirilir.

Yapılan yazılı sınavlarda sınav kurulunca hatalı soru tespit edilmesi veya yargı kararı uyarınca soruların iptal edilmesi halinde, iptal edilen sorular sınava katılan tüm adaylar tarafından doğru cevaplandırılmış sayılır.

DİĞER HUSUSLAR:

Sınavın başlama saatinden sonra sınav salonuna gelen adaylar kesinlikle sınav salonuna alınmayacaktır.

Adaylar sınavda yapacakları işaretlemeler ve yazacakları yazılar için yanlarında, koyu yazan siyah kurşun kalem, kalemtıraş ve iz bırakmayan silgi bulundurmalıdır. Cevap kağıdında yapılacak işaretlemelerin uygun şekilde yapılması ve değiştirilmek istenen işaretlemelerin iz bırakmayacak şekilde silinmesi konusundaki sorumluluk adaylara aittir.

Sınav sırasında kopya çeken, kopya veren veya bunlara teşebbüs edenler ile sınav kâğıtlarına belirtici işaret koyanların durumları tutanakla tespit edilerek bu adayların sınavı geçersiz sayılacak ve bu kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Genel Müdürlük, sınav ve atama sürecinin her aşamasında aday tarafından beyan edilen hususlarda adaydan belge talep edebilecektir.

Sınav ve sonuçları ile ilgili TÜRKŞEKER resmi internet adresinde (www.turkseker.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) yapılan tüm duyuru ve bilgilendirmeler tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu duyuruda yer almayan hususlarla ilgili olarak 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ile Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında İstihdam Edilecek Sözleşmeli Mühendis, Mimar, Tekniker ve Teknisyenler Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri geçerlidir.

Adayların, başvuru esnasında beyan ettikleri bilgi ve belgelerin asıllarını, Genel Müdürlük tarafından talep edilmesi durumunda ibraz etmeleri gerekmektedir. Belgelerini ibraz edemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İLETİŞİM

Adres: TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Mithatpaşa Caddesi No: 14

06100

Yenişehir/ANKARA

Telefon: (312) 458 55 00

11071/1-1

Kaynak : Resmi Gazete

İlişkili Haberler

Manşetler