,

MEB: Boş kalan aşçı pozisyonlarına yeni başvuru alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli fizyoterapist ve sözleşmeli destek personeli (aşçı ve aşçı yardımcısı) alımında boş kalan pozisyonlara Şubat ayı içinde yeni alım olacağını açıkladı

MEB: Boş kalan aşçı pozisyonlarına yeni başvuru alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin 872 aşçı ve aşçı yardımcısı ve 260 da fizyoterapist olmak üzere toplamda 6 bin 132 personel almak için ilana Kasım 2021'de ilana çıkmıştı. Adaylar 2020 KPSS (B) grubu puan sırası ve tercihlerine göre yerleştirilmişti. Ancak göreve başlamayan bazı adaylar nedeniyle bir kısım sözleşmeli kadrolar boş kaldı.

Milli Eğitim Bakanlığının boş kalan pozisyonlar için yaptığı açıklama şu şekildedir:

"Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında sözleşmeli fizyoterapist ve sözleşmeli destek personeli (aşçı ve aşçı yardımcısı) pozisyonlarına 13.11.2021 tarihinde yapılan yerleştirmeler sonrası boş kalan pozisyonlara; 2022 yılı Şubat ayı içerisinde "Millî Eğitim Bakanlığına Sözleşmeli Fizyoterapist ve Destek Personeli (Aşçı ve Aşçı Yardımcısı) İstihdamına İlişkin Duyuru"da belirten usulle Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı platformu üzerinden yeni bir başvuru alınacaktır."

Kaynak : TT

İlişkili Haberler

Manşetler