,
#İş İlanları

İş Bankası Müfettiş yardımcısı alım ilanı yayımlandı

İş Bankası müfettiş yardımcısı almak için ilana çıktı

İş Bankası Müfettiş yardımcısı alım ilanı yayımlandı

ALIM YAPILACAK İL: İstanbul

SON BAŞVURU TARİHİ: 26 Ekim 2022

SINAV TARİHİ: 13 Kasım 2022 Pazar günü çevrimiçi yapılacaktır.

EĞİTİM DURUMU: Lisans mezunu olmak ( Kılavuzdaki bölümlerden mezun olmak gerekiyor.  10.01.2023 itibarıyla mezun olabileceklerde başvurabilir.)

YAŞ: 13.11.2022 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (13 Kasım 1992 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

ASKERLİK ŞARTI: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2023 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2022 Aralık ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

YABANCI DİL ŞARTI: Tabloda yer alan sertifikalardan birine sahip olmak gerekmektedir.

SINAV SÜRECİ:

1. Aşama:

Yabancı Dil Sertifikası: Sınav giriş koşullarında belirtilen niteliklere sahip yabancı dil sertifikası ya da internet üzerinden temin edilen sonuç belgesinin 28.11.2022 tarihine kadar resimli özgeçmişinle birlikte [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarih itibarıyla, yabancı dil sınav sonucunu ibraz edemeyen adaylar, sınav aşamalarına devam edebilmek adına, İngilizce dili yeterlilik seviyelerinin yeterli düzeyde olduğunun ölçülmesini teminen Bankamızca yapılacak olan çevrimiçi yabancı dil sınavına katılacaktır.

2. Aşama:

Türkçe Yeterlik Sınavı :Dil bilgisi, kompozisyon yazma ve yazılı ifade yetkinliklerini ölçmektedir.

3. Aşama:
Genel Yetenek Testi: Sayısal ve sözel kavrama, veri yorumlama, sistematik düşünme ve problem çözme becerilerinin ölçülmesine yönelik sorulardan oluşmaktadır.

4. Aşama:

Değerlendirme Merkezi : İş hayatını örnekleyen uygulamalarla yetkinlik ve davranışların gözlemlenmesini sağlayan bir araç olan Değerlendirme Merkezi uygulamasına katılacaksın.

NOT: Daha önce, Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız olanlar başvuramıyor ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak gerekiyor.

KILAVUZ İÇİN LİNK:

https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/mufettis-yardimcisi-2022MY2

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler