BIST 100 9.132,31 %0.97 Dolar 34,24 %0.05 Euro 37,62 %0.36 Altın Gram 2.879,59 %0.34 Brent Petrol 77,24 %0.85 Bitcoin 60.854,01 %2.51
,

Vatandaşların şikayetlerini Erdoğan okuyacak! AK Parti binlerce sandık kuruyor

AK Parti, Türkiye Buluşmaları’ndan sonra şimdi de ‘beyaz sandık’ uygulaması başlatıyor. Cumartesi günü ilçe ve belde kongreleri ile değişim ve yenilenmenin startını verecek olan parti, süreci milletle birlikte yönetmek için ilçe ve beldelere binlerce stant kuracak.

Vatandaşların şikayetlerini Erdoğan okuyacak! AK Parti binlerce sandık kuruyor

EMRAH ÖZCAN - Stantlarda üzerinde “Cumhurbaşkanı’ma” yazılı sandıklar olacak. “Ben Cumhurbaşkanı’ma ya da Genel Başkan’ıma bir şey söylemek istiyorum” diyen vatandaş bu sandıklara istek, talep, öneri ve şikâyetlerini yazacak. Vatandaşın talepleri direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. 

Vatandaşın yazılı taleplerine hiç bir şekilde müdahale edilmeyecek. Böylelikle vatandaş direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iletişim kurma şansı yakalayacak. Parti kaynakları bu uygulamanın önümüzdeki dönemlerde farklılaştırarak devam ettirileceğini, millet ile Erdoğan arasında yeni bir hat açacaklarını belirtiyor.

Öte yandan, delege seçimlerini büyük oranda tamamlayan AK Parti, bütün delegelere beklentilerini, uyarılarını ve isteklerini soracak. Kapalı zarf usulü ile beklentiler genel merkeze ulaştırılacak.

Kaynak : Türkiye Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler