,

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik saldırıya uğradı

Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde bir iş yerinden işgaliye ücreti alınması gerektiğini belirtmesi üzerine saldırıya uğradı. Yaralanan Başkan Bildik, darp raporu alarak, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik saldırıya uğradı

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde bulunan bir mahallenin muhtarı ve çocukları tarafından saldırıya uğradı. Muhtarın, silahını göstererek Bildik'i ölümle tehdit ettiği iddia edildi.

4 kişilik gurup, bugün ilçe merkezinde Belediye Başkanı İsmail Bildik'e saldırarak Bildik'i darp etti. Saldırganlardan birinin mahalle muhtarı olduğu ve daha önce uyuşturucu nedeniyle cezaevinde yattığı öğrenildi

SİLAHINI GÖSTEREREK ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Muhtarın, İsmail Bildik'e hakaret ettiği gerekçesiyle daha önce yargılandığı ve ceza aldığı bildirildi. Üç oğluyla birlikte Belediye Başkanı'na saldıran muhtarın, silahını göstererek Bildik'i ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

BELEDİYE BAŞKANI DARP RAPORU ALDI

Kavga çevredeki esnaf ve vatandaşların araya girmesiyle son bulurken olayda hafif şekilde yaralanan Bildik'in darp raporu aldığı ve saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

KARAR

İlişkili Haberler

Manşetler