,

Sözcü Gazetesi İmamoğlu haberlerine neden yer vermiyor?

Sözcü gazetesi uzun süreden beri Ekrem İmamoğlu'nun haberlerini görmüyor. Bir başka deyişle Sözcü İmamoğlu ne yaparsa yapsın yok sayıyor. Peki bu düşmanlığın sebebi ne?

Sözcü Gazetesi İmamoğlu haberlerine neden yer vermiyor?

Sözcü gazetesi uzun süreden beri Ekrem İmamoğlu'nun haberlerini görmüyor. Sözcü son olarak Ekrem İmamoğlu'nun 29 Ekim reklamlarını yayınlamayı reddetmişti. İmamoğlu'na yakın sosyal medya hesapları bu tavrı protesto etmişti.

İnternethaber'de yer alan habere gmöre, ilk kavga Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu'nun Halk Gazetesi projesiyle başlıyor. Cafer Mahiroğlu aslında bir gazete hayali kuruyordu. Ortada henüz bitmiş bir proje olmamasına rağmen, Sözcü gazetesi Ekrem İmamoğlu'nun bu projenin arkasında olduğunu düşünerek, alınganlık yaptı ve İmamoğlu'na mesafe koydu.

İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'den Halk TV'ye geçince alınganlığın yerini öfke almaya başladı. Çünkü Sözcü İsmail Küçükkaya'nın transferinde de Ekrem İmamoğlu'nun rol oynadığını düşünüyordu. Yani Sözcü'ye göre İmamoğlu Halk TV'ye yatırım yaparak Sözcü'nün reklam pastasını bölüşüyordu.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler