,

Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu

Gazeteci Fatih Altaylı, Sinan Oğan'la görüştüğünü ve "Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız" dediğini açıkladı.

Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından, ilk turda yüzde 5.17 oy alan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve ittifakın ikinci turdaki tutumunun ne olacağı merak ediliyor. Hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı'ndan Sinan Oğan'ın kendilerine destek vermesini bekledikleri yönünde açıklamalar yapıldı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Sinan Oğan'la görüştüğünü ve henüz bir karar vermediklerini söylediğini aktardı.

Altaylı, paylaşımında "Az önce Sinan Oğan ile konuştuk. 'İki liderle de görüştük. Henüz bir karar vermedik. Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız' dedi. Bunun dışında şunla anlaştı bunu destekliyor iddiaları doğruyu yansıtmıyor" ifadelerine yer verdi.

19 Mayıs'ta kararın açıklanacağı belirtilmişti ama doğru çıkmadı

Oğuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştüğünü belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sinan Oğan’la konuştum. Sesi kısılmış, hafif hasta. 'Kararımızı 19 Mayıs’ta açıklayacağız' dedi. Manidar tarih. İttifak içi fikir teatisi hala sürüyormuş."

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler