,

Sıcaklıklar düşüyor, bazı illerde kar var!

Tüm Türkiye yeniden yağışlı havanın etkisi altına girdi. Ancak hafta sonu yeniden güneş yüzünü gösterecek. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahminine göre hava sıcaklıklarının pazartesi gününden itibaren hissedilir derecede azalarak mevsim normallerini altına düşecek.

Sıcaklıklar düşüyor, bazı illerde kar var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  tarafından 7-11 Nisan haritalı hava durumu tahminleri paylaşıldı. Meteoroloji, 5 günlük hava durumu raporunda Cuma gününe dikkat çekti. Yağışlar yurdun tamamında etkisini gösterecek. Öte yandan Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Suriye kaynaklı toz taşınımı bekleniyor. İşte detaylar...

Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Antalya, Eskişehir ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunuyor.  

8 Nisan, Cuma

9 Nisan, Cumartesi

10 Nisan, Pazar

11 Nisan, Pazartesi

12 Nisan, Salı

 

İlişkili Haberler

Manşetler