,

Seçmen listesi sosyal medyada gündem oldu

İstanbul'daki bir seçmen listesini paylaşan gazeteci Timur Soykan, daire alarak vatandaşlık sahibi olanlara dikkat çekti. Soykan, seçmen listesindeki kişilerin Sea Pearl Rezidans'tan olduğunu belirterek, "Burayı inşa eden ise Sedat Peker ifşalarında da gündeme gelen, AK Parti'ye yakın Kuzu Grup" dedi.

Seçmen listesi sosyal medyada gündem oldu

Türkiye, 14 Mayıs'taki kritik seçimlere hızla ilerliyor. Bugün ise seçmen listelerinin askıda son günü. Gazeteci Timur Soykan da İstanbul'un Ataköy ilçesindeki bir seçmen listesini paylaştı. Twitter hesabından paylaşım yapan Soykan, "Fotoğraftaki İstanbul Ataköy'de bir seçmen listesi ve doğuştan Türk vatandaşı yok. Soyadının ilk harfine göre sıralandığı listedekilerin tamamı Türk vatandaşlığı alan Suriyeliler. Bir de lraklı var. Hepsinin adresi aynı caddede. Çünkü daire alan vatandaş oluyor" değerlendirmesini yaptı.

Seçmen listesindeki kişilerin Ataköy sahilde yer alan Sea Pearl Rezidans'tan olduğunu ifade eden Soykan, "250 bin ya da 400 bin dolara daire alarak vatandaş olmuş. Seçmen adresleri burası. Burayı inşa eden ise Sedat Peker ifşalarında da gündeme gelen, AKP'ye yakın Kuzu Grup" dedi. Liste sosyal medyada gündem oldu.

 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler