,

Sağlık Bakanı Memişoğlu Menzilci mi? En yakınındaki isimden açıklama

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu yakından tanıyan Prof. Emin Gürses konuştu.

Sağlık Bakanı Memişoğlu Menzilci mi? En yakınındaki isimden açıklama

Emin Gürses, odatv adlı internet sitesine konuşarak yakından tanıdığı Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu hakkındaki iddiaları cevapladı.

Emin Gürses, yakından tanıdığı Kemal Memişoğlu’yla ilgili şunları söyledi:

- Kemal Memişoğlu’nu tanımıyorlar. Biz de devlet memuruyuz. Bize genelge gelir. Derler ki “1 Haziran’dan itibaren kravat takmayabilirsiniz.” Orada bayan doktor var. Dedi ki; “erkekler tamam da biz nasıl giyineceğiz. Bunun üzerine Kemal de “Siz de usullere göre giyinin” dedi ve yanındaki asistan da kağıda döktü ve imzalandı.

MEMİŞOĞLU MENZİLCİ DEĞİL

Şimdi Kemal Memişoğlu’nun bir de Menzilciliği çıktı. Eski bakan vardı profesör. (Recep Akdağ’dan bahsediyor) Kemal’e demiş ki “Ben Menzil’in en önemli adamıyım. Seni alırım görevden” demiş. Biz de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan bir randevu aldık. Kemal Memişoğlu bu olayı Tayyip Bey’e anlattı. Adam profesör ne edecek sağlık müdürlüğünü. Profesör olsa 250 Bin TL maaş alır. Sağlık Müdürü olsa 80 bin TL maaş alır. Bir hafta geçmeden Tayyip Bey, Sağlık Bakanı’nı (Recep Akdağ) görevden aldı.

FAHRETTİN KOCA, KEMAL MEMİŞOĞLU'NA HER TÜRLÜ ENGELİ KOYUYORDU

Yeni görevden alınan bakan Fahrettin Koca da zaten Kemal Memişoğlu’na her türlü engeli koyuyordu. Kemal’in bakan olmasını bazı çevreler istemedi. Bu adamın da bir sürü sorunları çıktı. Onlar söylenecek şeyler değil. Kemal üniversiteye dönmek istedi. Kemal 1995’ten beri sağlık sektöründe. Birçok işi yapan da o. En son Fatih Sultan Mehmet PTT Hastanesi’nde başhekimlik yaptı. Oradan aldılar bunu sağlık müdürü yaptılar. Kemal hırsızlık yapmaz, çalmaz, yanlış işe imza atmaz, cemaatle işi olmaz. Babası da milletvekiliydi biliyorsunuz. Şimdi buna Menzilci demek hakikaten ayıp bir şey.

Şimdi illa bir şey yazmak için yazıyorlar.

"TAYYİP BEY'İN BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ VAR"

Kemal şehir hastanelerine de karşıydı. Kemal butik hastaneler istiyordu. En çok önem verdiği Çam Sakura hastanesiydi. Dünyanın her yerinde böyledir. Küçük hastaneler yapılır ve hastaneler şehrin içinde olur. Dağın başına hastane yapıyorsun oraya da metro yapıyorsun. Yazık değil mi paralara. Tayyip Bey’e şehir hastaneleri bilgisini sunan görevden alınan bakan. Şehir hastaneleri karlı dedi. Üçüncü Havalimanı için "bu iyi diyen" de Binali Yıldırım idi. Tayyip Bey’in böyle bir özelliği var son anda kim ne derse ona inanıyor ya. Bir de namaz kılıyorsa tamam.”

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler