,

Saadet'ten Cumhur İttifakı'na 'Anayasa' desteği

6’lı masanın ortaklarından Saadet Partisi’nin Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Cumhur İttifakı tarafından TBMM’ye sunulan aile birliğinin sağlanması ve başörtüsü ile ilgili düzenleme içeren anayasa değişikliğine imza verdi.

Saadet'ten Cumhur İttifakı'na 'Anayasa' desteği

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Cumhur İttifakı'nın teklif verdiği aile birliğinin sağlanması ve başörtüsüne anayasal güvence içeren anayasa değişikliğine imza verdi.

TEKLİFE KATILDIĞINI TBMM BAŞKANLIĞI'NA İLETTİ
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Karaduman, "Başörtüsüne anayasal güvence getiren ve evlilik birliğini tanımlayan Anayasa değişiklik teklifine imza vererek desteğimizi ilan ediyoruz. Hayra motor, şerre fren olacağız." İfadelerini kullandı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman imzasıyla TBMM Başkanlığı'na verilen dilekçede şu ifadelere yer aldı: "2/4779 esas sayılı Türkiye Cumhuriyeti anayasasında değişiklik yapılmasına dair kanun teklifine katılıyorum."

AK PARTİ'DEN TEŞEKKÜR
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de, Saadet Partili Karaduman'ın paylaşımını alıntıladıktan sonra şu ifadeleri kullandı: "Ben de varım" diyerek atılan her bir imzaya teşekkürler…"

Kaynak : Sabah Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler