,

Mansur Yavaş yapmayınca devreye Karayolları girdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ETLİK Şehir Hastanesinin yollarını asfaltlamyınca Karayolları Genel Müdürlüğü yolları asfaltlamak zorunda kaldı

Mansur Yavaş yapmayınca devreye Karayolları girdi

Ankara'nın 2. en büyük şehir hastanesi Etlik'te açıldı. Ancak 1 yıldır hastanenin çevresindeki hiçbir yolda çalışma yapılmadı, yollar kazındı ama bu kez de asfaltlama yapılmadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Erdoğan'ın açılış yapacağı gün sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve "Günlerdir planlı sürdürdüğümüz çalışma tamamlanınca her zaman olduğu gibi maliyetini de pankartla hemşehrilerimize duyuracağız" dedi.

Ancak Yavaş'ın açıklama yaptığı tarihe kadar hiçbir asfaltlama yapılmadığı için devreye Karayolları Genel Müdürlüğü girdi. Genel Müdürlük, son güne kadar beklenmesine rağmen, belediye tarafından asfaltlama işlemi yapılmadığı için, görevi olmamasına rağmen Etlik ŞEhir Hastanesinin yollarını asfaltladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan basın müşaviri Mehmet Cemal Öztürk, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a seslenerek "Günlerdir planlı tamamlayamadığınız -göreviniz olan- çalışmanın önemli kısmını @KarayollariGM  tamamladı. Karayolları Genel Müdürlüğüne de pankartla teşekkür edersiniz artık." dedi.

İşte Karayolları Basın Müşavirinin açıklaması:

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler