,

Karamollaoğlu: Kemal Kılıçdaroğlu bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır.

Kulislere göre Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu duyuracak. Karamollaoğlu "Kemal Kılıçdaroğlu bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır." dedi.

Karamollaoğlu: Kemal Kılıçdaroğlu bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır.

Saadet Partisi Genel Merkezinde yapılan 5 saatlik 6'lı masa toplantısı sonrasında Temel Karamollaoğlu açıklamada bulunacak.

- Temel Karamollaoğlu şunları söyledi:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır.

- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Parlamenter demokrasiye geçiş için uzlaştık. 11 maddelik bir yol haritamız bulunuyor. Millet ittifakındaki parti genel başkanları Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. Ahlak'ın ve adaletin iktidarını kuracağız

- Dörtlü görüşme yapıldı

Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve Yavaş dörtlü görüşme gerçekleştirdi.

Ne olmuştu?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu toplantının ardından partisinin Genel İdare Kurulu'nu toplayan İYİ Parti lideri Akşener, kritik toplantının ardından yaptığı açıklamada, İYİ Parti'nin bir seçime zorlandığını söylemişti.

İttifak partilerinin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdiğini bildiren Akşener, "İYİ parti dayatmaya mecbur bırakıldı, tercihe zorlandı" diye konuşmuştu.

Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Yavaş ve İmamoğlu da Kılıçdaroğlu'na desteklerini göstermişlerdi.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler