,

İYİ Parti yetkilisi "bakanlık" telaffuz etti! Genel merkez temenni dedi

Deniz Gürel, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu'nun 'bakanlık' demecini canlı yayında paylaştı. Açıklama sonrası İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'dan TV100'de açıklama geldi.

İYİ Parti yetkilisi "bakanlık" telaffuz etti! Genel merkez temenni dedi

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’e verdiği “Tabanımızın talebi İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın İYİ Parti'ye verilmesi” demeci verdi.

TV100 canlı yayına bağlanan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ İl Başkanı Köylüoğlu’nun söz konusu ‘bakanlık’ açıklamasına ilişkin konuştu. Poyraz, “Sayın Köylüoğlu, Ankara'da partimizi temsil etmektedir. Faruk Köylüoğlu'nun görüşleri kendi görüşleri olup, bunların her biri temenni içermektedir. Bir partinin bütün yetkili kurullarındaki insanlar 15 Mayıs'tan sonra olası Millet İttifakı iktidarında bakanlık dahil yürütmede etkili olmayı önemser ve buna dair görüş ve önerilerini ortaya koyabilir. Bununla ilgili karar verme mercii partilerin genel merkezi ve genel başkanlık makamıdır.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu’nun TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’e “Seçmenimizin yüzde 40'ında Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı çerçevesinde bazı çekinceler var. Kılıçdaroğlu'na oy verme konusunda çekincesi olan seçmenlerin talebi olarak İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı gibi bakanlıkların İYİ Parti tarafından yönetilmesi konusunda tespitlerimiz var.” demişti.

İlişkili Haberler

Manşetler