,

İstifa edeceği iddia edilen Ak Parti milletvekili Orhan Atalay konuştu

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifası siyaset dünyasına bomba gibi düştü. AK Parti'de istifaların devam edeceği Ankara kulislerinde konuşuluyor. Fakıbaba'nın tweetini beğenerek dikkatleri üzerine çeken AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay açıklamalarda bulundu

İstifa edeceği iddia edilen Ak Parti milletvekili Orhan Atalay konuştu

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Kaya, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, tv100.com Yazarı Latif Şimşek, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifasını sunduğu sosyal medya paylaşımının AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay tarafından beğenildi. Orhan Atalay'ın Fakıbaba'nın istifa mesajını beğenmesinin ardından 'partiden istifa edebileceği' iddia edildi.

"HERKESİN EVİNDE BİRTAKIM SIKINTILAR OLABİLİR"

tv100 yayınına bağlanan Atalay " Buna benzer iddialar daha önce de yapıldı. Son 2 gündür halamın cenazesiyle uğraşıyordum. Çok ilgilenemedim. Fakıbaba’nın tweetini sehven beğeni yapmışım, bunu da kaldırdım. Benim AK Parti’den ayrılacağıma dair iddiaların hiçbir temeli, aslı yok. AK Parti benim evimdir. Herkesin evinde birtakım sıkıntılar olabilir. Ben kendimi bu evde son derece özgür hissediyorum. Eleştirilerimi, mekânında uygun üslubunda yapmışımdır. Bu parti bana bu özgürlüğü de tanımıştır. AK Parti’den ayrılacağımla ilgili iddiaları görünce gülümsedim. Benim bir çizgim vardır. AK Parti’nin ruhuna, kurucu ilkelerine, felsefesine, manifestosuna canım pahasına bağlı birisiyim." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler