,

İnfial yaratan fotoğraf! CHP: Talihsiz bir olay

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce ziyaretinde seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu

İnfial yaratan fotoğraf! CHP: Talihsiz bir olay

Sosyal medyada bu fotoğraf dolaşıyor. Kaynak ise Düzce’deki yerel siteler. Çünkü karede CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Azade Ay (sağ başta) var. Haberlere göre Kemal Kılıçdaroğlu ile özel görüşme yapmışlar ve çok iyi geçmiş. Fotoğrafı medyaya servis edenin Azade Ay olduğu söyleniyor.

FETÖ/PYD terör örgütünün lideri de aynı şekilde poz vermişti

CHP’den ‘seccade’ açıklaması: Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün

CHP, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir seccade üzerinde durduğu fotoğrafın AKP’liler tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulması üzerine açıklama yayınladı.

İstanbul Platformu’nun düzenlediği iftar buluşmasına katılan Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun çektirdiği fotoğraf, cuma gecesi AKP’lilerce hedef alındı ve dolaşıma sokuldu.

Bunun üzerine CHP‘den yayınlanan açıklamada şunlar dendi: “Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen sayın genel başkanımız ve il başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz.”

 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler