BIST 100 9.975,61 %2.06 Dolar 34,08 %0.15 Euro 38,05 %0 Altın Gram 2.834,24 %0.17 Brent Petrol 74,85 %1.64 Bitcoin 62.900,01 %4.42
,

İnce son anketi açıkladı: En fazla AK Partiden oy alıyorum

Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce masasındaki son anket sonucunu açıkladı. İnce, "En fazla AKP'den oy alıyorum" dedi.

İnce son anketi açıkladı: En fazla AK Partiden oy alıyorum

 Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu,  Memleket Partisi Genel Başkanı  Muharrem İnce ile bir araya geldi. 100 bin imza toplayarak aday olmaya hak kazanan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, muhalif oyları bölmekle suçlanıyordu. İnce, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından canlı yayında masasındaki son anket sonucunu açıkladı. İnce, "En fazla AKP'den oy alıyorum" dedi.

Tv100'deki programa katılan İnce, Kılıçdaroğlu ile bir görüşmesine ilişkin şunları söyledi:

"Eski günlerden bahsettik, seçim gününü konuştuk, depremi konuştuk. Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibindeki değerli arkadaşlar benim konuşmadığım arkadaşlar değil.

İNCE İTTİFAKA DAVET EDİLDİ Mİ?

Hayır öyle bir konuşma ve teklif olmadı. İttifaklar iki türlü kurulur. Birincisi menfaat, ikincisi ilke ittifakları. Ben ilkelerimizi söylüyorum. Çıkışta söyledim bir kısmını. Biz asla Atatürk'ü tartıştırmayacağız. Atatürk kırmızı çizgimizdir. Oy alacağız diye tarikatlara göz kırpamam. Laik ve bilimsel eğitim vazgeçilmezimizdir. Bana öyle bir saldırıyorlar ki şu anda. Bir yandan PKK, bir yandan FETÖ'cüler, Hizbullahçılar... Onlar için de şunu söylüyorum. Ben Köroğlu gibi savaşacağım. Bunlar bana enerji veriyor, korkmuyorum da. İlkeli durduğumu biliyorum. Türkiye'yi marjinallere teslim etmemeliyiz. Türkiye'ye marjinallerin elinden kurtulmalıdır.

MEMLEKET PARTİSİ'NİN OY ORANI KAÇ?

Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Seçime daha 46 gün var bekleyelim görelim neler olacak. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum."

milli gazete

İlişkili Haberler

Manşetler