,

İmamoğlu'ndan 'altılı masada anlaşmazlık mı var' sorusuna yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, altılı masada bir anlaşmazlık olup olmadığı sorusuna, “Hiçbir sorun yok. Birileri meraktan çatlasın da patlasın, bizi ilgilendiren bir şey yok” cevabını verdi.

İmamoğlu'ndan 'altılı masada anlaşmazlık mı var' sorusuna yanıt

"ALTILI MASADA SORUN YOK"

İmamoğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na hitaben yaptığı “Karşıma çık” çağrısı hatırlatılarak, bu çağrının nasıl karşılık bulacağı, masada sorun olup olmadığı soruldu. İmamoğlu bu soru üzerine şunları söyledi:
“Hiçbir sorun yok. Birileri meraktan çatlasın da patlasın, bizi ilgilendiren bir şey yok. Biz işimize bakıyoruz, kimin ne dediğinin de açıkçası bir önemi yok. Lafları birbirine karıştırıyorlar, iktidar böyle mi olur. Her gün muhalefet ile ilgileniyor. İktidar böyle mi olur. Her gün İstanbul Belediyesi'nin işiyle gücüyle ilgileniyor. Bir gün yok ki 6-7 bakanı hakkımızda laf etmeyi versin. İşleri güçleri bizleriz, yani onun için demek ki meyve veren ağaç taşlanır. Bana bakan moralimi, umudumu görür aslında. Gençleri, üreten insanları, esnafı, öğrencileri, özellikle kadınlardaki enerjiyi. Türkiye büyük bir değişimle karşı karşıyadır. 2023 tüm sıcaklığıyla Cumhuriyetin 100. yılının meşalesiyle geliyor. Bizde hazırız.”

birgün

İlişkili Haberler

Manşetler