,

İki Tarım İl Müdürü görevden alındı

Ağrı'da başarılı çalışmalarıyla tanınan Ağrı Tarım İl Müdürü Kenan Engin görevden alınıyor. Elâzığ il müdürü Turan Karahan da 7 Şubat'ta görevden alınmıştı

İki Tarım İl Müdürü görevden alındı

Ağrı Valisi Osman Varol'un çalışmalarından övgüyle bahsettiği ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın "Ağrı et üsssü" olacak iddiasına yönelik projenin yürütücüsü olarak öne çıkan il müdürü Kenan Engin görevden alınıyor.

İl müdürü Kenan Engin'in il içindeki siyasi ayak oyunlarına kurban gittiği ifade ediliyor

Ağrı İl Müdürü Kenan Engin kimdir ?

1983 yılında Ağrı İli Hamur İlçesinde doğdum. İlkokul eğitim öğretimimi Ağrı Gazi İlkokulunda, ortaokul ve lise eğitim öğretimimi Ağrı İmam Hatip Lisesinde tamamladım. 2007 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldum.

Aynı yıl Ağrı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Veteriner Hekim olarak göreve başladım. 2009 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimine başlayıp, 2011 yılında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladım.

2010 ile 2015 yılları arasında Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğüne vekâlet ettim, 2015 ile 2016 yılları arasında Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 03.06.2016 tarihinden itibaren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak göreve başladım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Elazığ il müdürü de 7 Şubat'ta görevden alınmıştı

Elazığ İl Tarım Müdürlüğü görevini uzun süredir sürdüren Turan Karahan görevden alındı.

TKDK Personel ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ali Kılıç, Elazığ İl Tarım Müdürlüğü’ne atandı.

Kaynak : TT

İlişkili Haberler

Manşetler