BIST 100 8.873,03 %-1.02 Dolar 34,29 %0.3 Euro 37,55 %0.17 Altın Gram 2.927,48 %1.32 Brent Petrol 79,15 %-0.29 Bitcoin 62.227,98 %2.48
,

Herkes kaçarken o desteğini gösterdi! Köfteci Yusuf'a giden milletvekili şaşırttı

Türkiye genelinde 278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf, domuz eti skandalı sonrası adeta sinek avlıyor. Birçok büyük şubesi müşteri sayısında büyük düşüş yaşarken, İyi Partili vekilden herkesi ters köşe yapan hamle geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan milletvekili, takipçilerini ikiye böldü.

Herkes kaçarken o desteğini gösterdi! Köfteci Yusuf'a giden milletvekili şaşırttı

Türkiye, son günlerde 'domuz eti' skandalı ile çalkalanıyor. 278 şubesi bulunan ve en çok bilinen yerli zincirler arasında yer alan Köfteci Yusuf, Tarım ve Orman Bakanlığının taklit ve tağşiş yapan firmaları ifşa listesinde yer aldı. Başta firmanın ismi açıklanmasa da Köfteci Yusuf olduğu sosyal medyada ayyuka çıktı, iddialar sonrası gelen açıklama ortalığı daha da karıştırdı.

KARŞILIKLI AÇIKLAMALAR

Köfteci Yusuf dün yaptığı resmi açıklamada ürünlerinde domuz eti olduğunu reddetti ve suçu Bakanlığın üzerine attı. Bunun üzerinde bakanlık bu kez yaptığı açıklamada açık açık Köfteci Yusuf'un ismini verdi ve hem köftesinde hem de dönerinde domuz eti tespit edildiğini duyurdu.

ŞUBELER ADETA SİNEK AVLADI

Açıklamalar peş peşe gelirken son olarak Köfteci Yusuf'un isminin açıkça verilmesiyle iddialar doğrulanmış oldu. Bunun ardından İstanbul'un Avcılar ve Kadıköy ilçelerindeki Köfteci Yusuf şubelerinde çekilen görüntüler firmanın karşı karşıya kaldığı durumu gözler önüne serdi.

Köfteci Yusuf'la ilgili tartışmalar sürerken İYİ Partili isimden şaşırtan bir hamle geldi.

KÖFTECİ YUSUF'A GİDİP YEMEK YEDİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, arkadaşlarıyla Köfteci Yusuf'a giderek yemek yedi ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ergun'un takipçileri adeta ikiye bölündü. Bir kısmı desteklerken, diğer taraftakiler ise bu hareketi anlamsız bulduğunu dile getirdi.

Kaynak : Türkiye Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler