BIST 100 8.868,72 %2.48 Dolar 34,24 %0 Euro 37,03 %-0.08 Altın Gram 3.016,81 %0.82 Brent Petrol 75,04 %1 Bitcoin 66.861,00 %0.67
,

Haluk Levent'ten Devlet Bahçeliye jet yanıt!

Şarkıcı Haluk Levent, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanları tarafından yanlış yönlendirildiğini söyledi.

Haluk Levent'ten Devlet Bahçeliye jet yanıt!

MHP lideri Devlet Bahçeli Türkiye Büyük Millet Meclisindeki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır da ahbapçılar ve babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların artık TV'lerde yer almaması lazımdır!'' ifadelerini kullandı. 

Haluk Levent'ten Kahramanmaraş merkezli depremlerde milyonlarca lira bağış toplayan AHBAP'ı hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

"Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" diyen Levent, "Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" dedi.

Levent, sosyal medya hesabından verdiği yanıtında, “Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz” ifadelerini kullandı.

milli gazete

İlişkili Haberler

Manşetler