,

Hakim'den suç örgütü liderine... Hepsi senin için aşkım!

Hakim, ‘Demir Yumruk’ operasyonunda tutuklanan örgüt liderlerinin sevgilisi çıktı. Hakimin, Suç örgütü lideri lehine davalara müdahale ettiği ortaya çıktı. Bir karar sonrası ise “Senin için hepsi aşkım” mesajı attı

Hakim'den suç örgütü liderine... Hepsi senin için aşkım!

Demir-çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar liralık zarara uğratan 3 suç örgütüne yönelik "Demir Yumruk" operasyonundan kadın hâkim skandalı çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Halit Turan'ın haberine göre, suç örgütü liderinin telefon incelemesinde, Hakim ile ilişki yaşadığı belirlendi. İkilinin Whatsapp mesajları ise pes dedirtti. 

Hakimin, kendi müstehcen görüntü ve videolarını Suç örgütü liderine gönderdiği, ayrıca suç örgütü liderinin hâkim sevgilisine araba ve 'Rolex' marka lüks saat satın aldığı, bir poşet için 50 bin dolar verdiği ortaya çıktı. Hakimin Ankara'da bir ev aldığı ve kredi ödemesini de Suç örgütü liderinin yaptığına dair yazışmalar çıktı.

Hâkimin, sevgilisiyle ilgili dosya takibi yaptığı, satış talebi konulu dilekçe fotoğrafını göndererek "Üç tane makinedeki haczi kaldırdım" mesajı attığı, bu gibi birçok demir-çelik sektörüyle ilgili dosya ve haciz taleplerinde Suç örgütü liderine bilgi verdiği ortaya çıktı. Hakim, İcra Hukuk Mahkemesi'nde .... Şirketi'nin davacı olduğu dosya hakkında verdiği kararları Whatsapp'tan paylaşarak "Senin için hepsi aşkım" yazdı. Sonrasında, "Karar onaylandı" mesajını attı. 

HSK tarafından görevlendirilen müfettişlerin hazırladığı raporun ardından HSK 2. Dairesi, Hakimi görevden uzaklaştırdı.

Kaynak : Sabah Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler