,

Faciayla ilgili soruşturma genişletiliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bartın’daki patlamaya ilişkin iş müfettişlerinden oluşan soruşturma ekibini, iş güvenliği uzmanları ile birlikte 6 kişiye çıkararak genişletti.

Faciayla ilgili soruşturma genişletiliyor

Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü'na bağlı maden ocağında giruzu patlaması nedeniyle 41 işçi hayatını kaybetti, 7 işçi yaralandı. İstanbul'da tedavisi devam eden yaralılardan 5'inin durumu ciddiyetini koruyor. Patlamayla ilgili soruşturma sürerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

SORUŞTURMA EKİBİ GENİŞLETİLDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bartın’daki patlamaya ilişkin iş müfettişlerinden oluşan soruşturma ekibini, iş güvenliği uzmanları ile birlikte 6 kişiye çıkararak genişletti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamayla ilgili olay günü 4 iş müfettişinin görevlendirildiği anımsatılarak, şu bilgiler paylaşıldı:

"Bartın'daki patlamaya ilişkin iş müfettişlerinden oluşan soruşturma ekibi, iş güvenliği uzmanları ile 6 kişiye çıkartılarak genişletildi."

Kaynak : TRT Haber

İlişkili Haberler

Manşetler