,

DEVA ve AK Partililer düğünde buluştu

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen’in oğlu Bedirhan Ekmen hayatını Zeynep Yiğit ile birleştirdi. AK Partili Eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek ile AK Partili eski bakanlar Hüseyin Çelik ve Mehmet Şimşek nikaha katılıp DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte nikah şahitliği yaptı.

DEVA ve AK Partililer düğünde buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen’in oğlu Bedirhan Ekmen'in düğününde AK Partili ve DEVA Partililer bir araya geldi.

BİRLİKTE ŞAHİTLİK YAPTILAR

Eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek ile AK Partili eski bakanlar Hüseyin Çelik ve Mehmet Şimşek nikaha katılarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte genç çiftin nikahında şahitliği yaptı.

2.jpg

GÜL VE YAZICI TELGRAF GÖNDERDİ

Nikah törenine katılamayan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski bakan Hayati Yazıcı da telgraf yolladı. Düğüne bazı AK Partili vekiller, farklı siyasi partilerden yöneticiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

3.jpg

ŞİMŞEK DEVA YOLUNDA MI?

Şimşek ile Babacan'ın birlikte nikah şahitliği yapmaları da "Şimşek DEVA Partisi'ne mi geçiyor?" şeklinde yorumlandı. Çiftin nikah töreni çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler