,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir masa fotoğrafı paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Eylül'de Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi için gittiği Semerkant'ta paylaştığı fotoğraf sonrasında, benzer bir masa fotoğrafı da Çekya'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile üçlü görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir masa fotoğrafı paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi için gittiği Semerkant'ta 15 Eylül'de, Putin, Reisi, Aliyev, Rahman ve Lukaşenko ile 'verdiği fotoğraf medyada uzun bir süre konuşulmuştu.

Erdoğan'ın dikkat çeken ikinci fotoğrafı Prag'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) üyesi devletler ile davet edilen 17 ülkenin katılacağı Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısında gittiği Prag'da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile kısa bir görüşme yaptı.

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vahan Hunanyan, dün yaptığı açıklamada, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da görüşeceğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı öncesi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan'dan Macron'a çok konuşulacak davet: Gel seni de alalım

 

15 EYLÜL'DE SEMERKANT'TA VERİLEN FOTOĞRAF

15 Eylül'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ve diğer liderlerle verdiği fotoğraf

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler