,

CHP, Berat Albayrak'a tazminat ödeyecek

Berat Albayrak’ın CHP’den tahsil edilecek olan 60 bin TL’nin tamamını Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’na bağışlayacağı öğrenildi. Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak İsa Sinan Göktaş tarafından yapılan açıklamada; “128 milyar dolar yalanı” davası kapsamında, davalı CHP’den tahsil edilecek olan 60.000 TL’nin tamamının CHP ve gizli ittifak ortaklarını rahatsız edeceğini de bilerek, müvekkil Sn. Berat Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’na bağışlanacağını kamuoyuna saygılarımızla bildiririz..” denildi.

CHP, Berat Albayrak'a tazminat ödeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası'nın rezervlerinde 128 milyar doların kaybolduğuna yönelik iddiaların yalan olduğu belgelendi.

CHP BERAT ALBAYRAK'A 60 BİN TL ÖDEYECEK

İstanbul Anadolu 29. Asliye Hukuk Mahkemesi, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ın CHP'ye açtığı davayı karara bağladı. CHP'nin, Berat Albayrak'a 60 bin TL ödeyeceği öğrenildi. CHP'nin mahkemenin kararına itirazının İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından reddine karar verildiğini bildirildi.

ALBAYRAK, 60 BİN TL'NİN TAMAMINI TÜRKİYE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER DAYANIŞMA VAKFI'NA BAĞIŞLAYACAK

Berat Albayrak'ın CHP'den tahsil edilecek olan 60 bin TL'nin tamamının Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlayacağı öğrenildi.

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak İsa Sinan Göktaş tarafından yapılan açıklamada; "128 milyar dolar yalanı" davası kapsamında, davalı CHP'den tahsil edilecek olan 60.000 TL'nin tamamının CHP ve gizli ittifak ortaklarını rahatsız edeceğini de bilerek, müvekkil Sn. Berat Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacağını kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.." denildi.

YAKIN SİYASİ TARİHİN EN BÜYÜK İFTİRASI KARARA BAĞLANDI

İsa Sinan Göktaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Yakın siyasi tarihin en büyük iftirası '128 milyar dolar yalanını' konu alan dava hakkında Türk mahkemeleri nihai kararını vermiştir. Davalı Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sayın Berat Albayrak'a attığı iftiralar nedeniyle tazminat ödemeye mahkum olduğunu kamuoyuna bildiririz" ifadelerini kullandı.

"ORGANİZE BİR İFTİRA KAMPANYASI"

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak İsa Sinan Göktaş'ın açıklaması şöyle:

"Yakın siyasi tarihimizin en büyük iftirası '128 milyar dolar yalanını' konu alan, müvekkil Sayın Berat Albayrak adına açmış olduğumuz davanın, İstanbul Anadolu 29. Asliye Hukuk Mahkemesi 2021/61 Esas ve 2022/209 Karar sayılı numarası ile kabulüne karar verildiğini; işbu karara karşı yapılan itirazın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından reddine karar verildiğini ve davalı Cumhuriyet Halk Partisi'nin müvekkil Sayın Berat Albayrak'a attığı iftiralar nedeniyle tazminat ödemeye mahkûm olduğunu kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.."

Kaynak : Sabah Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler