,

Bir ilk: MHP Genel Merkezi'ne Erdoğan'ın afişi asıldı

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı adaylarından kazanan olmayınca seçimler ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için adaylar ve siyasi partiler hız kesmeden çalışmalarını sürdürdü. Cumhur İttifakı üyesi MHP, Genel Merkez binasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişini asarak destek mesajını vurguladı.

Bir ilk: MHP Genel Merkezi'ne Erdoğan'ın afişi asıldı

14 Mayıs'ta sandığa giden vatandaşlar, seçimlerin 28 Mayıs'ta ikinci tura kalmasıyla 9 gün sonra tekrar tercihini yapacak. İlk turda, en çok oyu alan iki aday Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. İkinci tur için adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

MHP GENEL MERKEZİ'NE ERDOĞAN AFİŞİ

Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan'a desteklerini sürdürüyor. MHP Genel Merkezi'ne de Erdoğan'ın afişi asıldı.

Gazeteci Muhammed Vefa, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile MHP Genel Merkezi'ne asılan afişe dikkat çekti. Vefa, paylaşımında "MHP Genel merkezine ilk kez Erdoğan'ın posteri asıldı. Posterde, "istikrara son adım" ve "omuz omuza" notu yer aldı" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler