,

Bahçeli seçim startını verdi

Hedefimiz Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi

Bahçeli seçim startını verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılması planlanan seçimler için miting çalışmalarına Sivas’tan başladı. Bahçeli burada yaptığı konuşmada "Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir" dedi.

MHP lideri, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” isimli mitingde açıklamalarda bulundu.

 

ahçeli'nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız; Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir.

Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü itiraf edemiyorlar. Enflasyon ve hayat pahalılığıyla kıyasıya mücadeleyi ifade edemiyorlar. Dünya enerji kriziyle boğuşurken Türkiye’nin dengeli ve doğru politikalarla muhtemel sorunlardan en az etkilenen ülke olduğunu söyleyemiyorlar. Ne ışığımız sönecek, ne ısımız düşecek, enflasyon canavarının başı ezilecek. Fiyat istikrarı eninde sonunda sağlanacak. Bugün az yiyen inşallah yarın çok yiyecek, bugün az kazanan yarın inşallah çok kazanacak

İlişkili Haberler

Manşetler