,

Akşener yüzünün asık olmasını 'ışığa' bağladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada yüzünün asık olmasına ilişkin konuştu. Herhangi bir mutsuzluğunun olmadığını söyleyen Akşener, yüzünün asık olmasını 'ışığa' bağladı. Akşener, "Temel Bey'in ve Kemal Bey'in konuşma yaptığı esnada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş." dedi.

Akşener yüzünün asık olmasını 'ışığa' bağladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayın programında 6'lı koalisyonun adayının açıklandığı anlarda yüzünün asık olduğuna ilişlin yapılan eleştirilere yanıt verdi.

'TUHAF BİR IŞIK GELMİŞ'

Akşener, "Samimi söylüyorum, o paltolu olarak, üzerimde palto varken Temel Bey'in ve Kemal Bey'in konuşma yaptığı esnada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş. Dolayısıyla sonra paltomu çıkarmışım, hepimiz dizilmişim, orada bir sorun yok ışıkta. Ben aslında herhangi bir mutsuz vesaire durum yok. İmza koymuşum ben." dedi.

"YÜZÜME GELEN IŞIK ÖYLE"

Mutsuzluğun söz konusu olmadığını dile getiren Akşener, "İki metnin altına 6 genel başkan imza attık. Bununla ilgili mutsuzluk söz konusu değil. Doğru bulmadığınız bir kararın altına niye imza atasınız. Gerçekten arkadaşlar baksınlar, paltolu olanda yüzüme gelen ışık şöyle." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler