,

Akşener, 6 Mart’taki toplantıya katılmayacak

İyi Parti Genel Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Akşener, 6 Mart’taki toplantıya katılmayacağını açıkladı

 Akşener, 6 Mart’taki toplantıya katılmayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve başdanışmanları ile bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan İYİ Parti Grup Başkanvekilli Müsavat Dervişoğlu, Akşener'in 6 Mart pazartesi günü gerçekleşecek olan Millet İttifakı toplantısında yer almayacağını belirtti.

Akşener, "Genel İdare Kurulu üyeleri gitmem yönünde karar verirse toplantıya katılırım" yanıtını vermişti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ise toplantının ardından "Mutabakatta karar alma konusunda son toplantıda yapılan hata düzeltilirse kapı açık. Kararlar mutabakatla açıklanacak" açıklamasında bulundu.

Usta, Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı konusuyla ilgili soruya "Adaylık meselesi şu an gündemimizde değil" yanıtını verdi.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Görüşme iddiaları gerçek değildir

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu "Hem 10 büyükşehir belediye başkanları hem de Sayın Yavaş ile Sayın İmamoğlu'nun Sayın Meral Akşener'e bir ziyaret gerçekleştireceği yönündeki bilgiler doğru değildir" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yapacağı belirtilen ziyaretle ilgili, "Ne bizim böyle bir talebimiz olmuştur ne de kıymetli belediye başkanlarının bizden bir talebi olmuştur" dedi.

Kaynak : DHA

İlişkili Haberler

Manşetler