,

Ak Partili Turan'dan, Kerem Kınık'a eleştiri: Bu nasıl üslup!

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar ile bir süredir polemik yaşayan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın üslubuna, AKP'li Bülent Turan'dan sert tepki geldi. Turan, "Sadece işinize odaklansanız artık!" diye yazdı.

Ak Partili Turan'dan, Kerem Kınık'a eleştiri: Bu nasıl üslup!

Kerem Kınık'a AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan tepki geldi. 

Turan, komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar ile yaşadığı polemik ve kullandığı ifadeler üzerinden Kınık'a sert çıktı. Bülent Turan "Bu nasıl üslup. Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle polemik yapmak değil" dedi.

"BU NASIL ÜSLUP?"

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Kınık'ın açıklamalarını alıntılayan Turan, "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

6 Şubat’ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerle başlayan Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın sosyal medya üzerindeki tartışması devam ediyor.

İkili arasındaki en son tartışma gazetemiz yazarı Murat Ağırel’in kaleme aldığı “Kerem Kınık’ı belgeler yalanladı” başlıklı yazı üzerine oldu.

Gökbakar, Ağırel’in yazısını alıntılayarak “Keremin mumu, Murat Ağırel’e kadar yanar. Afet anında, millet açıktayken Kızılaydan ÇADIR SATAN KEREM kendini Atatürk ve İsmet İnönüye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle birşey… ha bu arada noldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?” diye yazmıştı.

Kınık da Gökbakar’ın eleştirisine şu ifadelerle yanıt vermişti.

"Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmariste birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel’in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme."

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler