,

AK Partili Özlem Zengin: Ekonomiyle ilgili yeni bir ekip gelecek

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Ekonomiyle alakalı yeni bir ekip gelecek. Bakan arkadaşlarımız milletvekili oldular. Yeni bir kabine muhakkak teşekkül edecek" dedi.

AK Partili Özlem Zengin: Ekonomiyle ilgili yeni bir ekip gelecek

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan ve Anadolu kanallarının ortak yayınladığı “Anadolu Soruyor” Programının konuğu AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin oldu. Dernek Başkanı Sinan Burhan ve Millet Haber Ajansı Haber Müdürü Çetin Altan’ın sorularını yanıtlayan Zengin, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Zengin, "Ekonomi yönetimi değişecek çünkü bakanımız milletvekili oldu" diyerek yeni bir ekonomi yönetimi olacağı mesajını verdi. Özlem Zengin'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Anadolu’da zor şartlarda geçinen insanlar bize en çok oy verenler. AK Parti’ye oy vermeyi geçindim geçinemedim diye bakmıyor. Türkiye’nin geleceğinin bir parçası olarak görüyor. Bizim Bölgelere göre asgari ücret çalışmamız lazım. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmemeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bununla ilgili çok önemli bir çalışması olacak. Ekonomiyle alakalı yeni bir ekip gelecek. Bakan arkadaşlarımız milletvekili oldular. Yeni bir kabine muhakkak teşekkül edecek.

 

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler