,

AK Parti’li Mehmet Metiner tepki çeken paylaşımını sildi

Pazarcık ve Elbistan depremleri sonrası on binlerce insan yaşam mücadelesi verirken siyasi çıkar devşirmeye çalışan eski AKP'li vekil Mehmet Metiner'in attığı tweet büyük tepki çekti.

AK Parti’li Mehmet Metiner tepki çeken paylaşımını sildi

Adıyaman'da deprem sonrası enkaz kaldırma çalışması yapılmaması üzerine Hamza Temur isimli vatandaş, “Adıyaman yıkık, yalnız, üşüyor” diye isyan etti.

Eski AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, ‘teyzeoğlu' diye cevap verdiği Temur'a “Adıyaman'ın arkasında Reis var, Adıyaman'ımızı yeniden onaracak” diye cevap vermesi büyük tepki topladı. Tepkiler artınca Metiner, paylaşımını silmek zorunda kaldı.

“ADIYAMAN ÜŞÜYOR”

Mehmet Metiner, Ankara'dan memleketine gitmek için pazartesi günü yola çıktı ve “Adıyaman'ımızın hali harap. İklim koşulları dolayısıyla ulaşılamayan yerlerimiz var. Medyamız Adıyaman'ı görmeli. Hükümetimiz daha fazlasını yapmalı. Hâlâ enkaz altında olan hemşehrilerim var, yüreğimiz kan ağlıyor” dedi.

Metiner'e cevap veren Hamza Temur, “Adıyaman yıkık, Adıyaman yalnız, Adıyaman üşüyor. Kahta'da 48 vatandaşımızı an itibariyle kaybettik” ifadesini kullandı.

“REİS ARKAMIZDA”

Temur'a yanıt veren Metiner'in, “Adıyaman yalnız değil. Adıyaman'ın arkasında Reis var. Adıyaman Reis'in sevdalı olduğu bir şehirdir. Ölenleri geri getiremeyiz. Üzüntümüz sonsuz. Lakin Adıyaman'ımızı yeniden onaracak Reis'imiz var bizim teyzeminoğlu” ifadesini tepki topladı.

“ÖLEN ÖLDÜ, İNSAF!”

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Metiner'in sözlerine yanıt verdi ve “Ölen öldü artık…Herkes reis için! İnsaf!” dedi.

Metiner'e tepkiler çığ gibi büyüdü. AKP'li eski vekil, paylaşımlarını silmek zorunda kaldı. Karayolu ile Adıyaman'a ulaşamayan Metiner, Gaziantep'te kaldığını açıkladı.

Kaynak : Sözcü Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler