,

AK Parti’den Erbakan’a yeşil ışık

Cumhur İttifakı’nın HÜDA PAR ile görüşmesine değinen AKP’li Bülent Turan, sözü yeniden Refah Partisi’ne getirerek, “Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan'ın olacağı yer Altılı Masa değildir, Cumhur İttifakı'nın yanıdır” dedi.

AK Parti’den Erbakan’a yeşil ışık

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhur İttifakı’nın genişleyip genişlemeyeceğini değerlendirdiği konuşmasında, "Biz Altılı Masa gibi kavgaların gürültülerin partisi değiliz. Bizim durduğumuz bir yer var. Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan'ın olacağı yer Altılı Masa değildir, Cumhur İttifakı'nın yanıdır” dedi.

"ERBAKAN'IN OLACAĞI YER ALTILI MASA DEĞİLDİR, CUMHUR İTTİFAKI'NIN YANIDIR”

Turan, Cumhur ittifakının genişlemesi tartışmalarına da değinerek, şunları ifade etti:

“HÜDAPAR veya başka bir parti. Hepsinin kendisiyle ilgili saygınlığı vardır. Tabii ki farklı düşüneceğiz. Yeni dönemde 50+1 farklı bir süreç ortaya koyuyor. HÜDAPAR ile farklı düşündüğümüz konular vardır, ama Türkiye'nin güvenliğine ilişkin ortak konularda da mutabakatımız varsa ki var, beraber yol yürümek isteriz. Biz Altılı Masa gibi kavgaların gürültülerin partisi değiliz. Bizim durduğumuz bir yer var. Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan'ın olacağı yer Altılı Masa değildir, Cumhur İttifakı'nın yanıdır”

birgün

İlişkili Haberler

Manşetler