,

Aile ve Gençlik Bankası'ndan ilk deprem bölgesi faydalanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nurdağlı kardeşlerimizle gençlerimiz inşallah Aile ve Gençlik Bankası'ndan ilk faydalanan gençlerden olacak" dedi.

Aile ve Gençlik Bankası'ndan ilk deprem bölgesi faydalanacak

İnsanlığı ve geleceği ilgilendiren konularda da politikalar geliştirip ve bunları hayata geçirecek adımlar attıklarına dikkati çeken Göktaş, şunları kaydetti:

"Aile ve Gençlik Bankasına yönelik biliyorsunuz bir projemiz vardı. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın seçim dönemindeki vaadiydi. O projeyi hayata geçiriyoruz inşallah ve pilot proje olarak da deprem bölgesi illerimizden başlayacağız. Nurdağlı kardeşlerimiz de gençlerimiz de inşallah Aile ve Gençlik Bankası'ndan ilk faydalanan gençlerden olacak. Aile kurma yolunda ilk adımı atılacak gençlerimize faizsiz kredi imkanını sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da işte büyük önem verdiği Aile ve Gençlik Bankamız şu anda Meclis'e de gönderildi, imzaya açıldı. Yakın zamanda hayata geçirip buradaki gençlerimizin de faydalanmasını sağlayacağız. Böylelikle de aile kurumunu tamamen yerli imkanlarla da güçlendirmiş olacağız. Gençlerimize, ailelerimize bir nevi can suyu da olacak."

Kaynak : Anadolu Ajansı

İlişkili Haberler

Manşetler