,

4 ay önce atanan Genel Müdür görevden alındı

11 Ağustos 2023 tarihinde Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğüne atanan Şemseddin Yalçın 16 Aralık 202023 tarihli kararnameyle görevden alındı

4 ay önce atanan Genel Müdür görevden alındı

2021 yılında İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şemseddin Yalçın 2022 yılında Bakan Derya YANIK döneminde Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğüne görevlendirilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atanması sonrasında Bakanlığa atanan Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ da, Şemseddin Yalçın'ı yeniden Genel Müdür olarak teklif etmiş ve 11 Ağuustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Genel Müdürler kararnamesinde, Yalçın'ın ismi de yer almıştı.

Ancak Yalçın asalaten atandığı koltukta 4 ay kalabildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Ödemir Göktaş, Şemseddin Yalçın'ı görevden aldı. Kararname 16 Aralık 2023 tarihli Resmi Gazetede yer aldı

Yalçın'ın yerine 4 Aralık'ta Muharrem KURT vekaleten atanmıştı

Son olarak 3 Aralık 2023 tarihinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yalçın, sosyal medya hesabını kapattı. Bakanlıkta bir çok büroratın kadın Bakan Mahinur Ödemir Göktaş ile anlaşamadığı görevlerini bırakma noktasına geldiği belirtiliyor.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler